chyba pomyliły ci się strony internetowe,to nie konkurs na miss tylko na aktorkę,która nie musi być ładna żeby dobrze grać.To ,że jest twoim zdaniem ładna(gusta i guściki) to nie znaczy,że dobrze przedsawia swoje role,a w Mirror mirror nie popisała się niczym szczególnym.
z każdej nawet brzydkiej kobiety da się zrobić bustwo,wystarczy dobry stylista,kosmetyczka i grafik,ale załużmy w tym przypadku ładnej kobiecie nie da się "wdrożyć" sztuki aktorskiej.Poza tym jest to dość niesprawiedliwe,że piękności mogą być wyżej w rankingu od tych przeciętnych,które potrafią grać,tylko dlatego że mają ładną buźkę.To tak jakby był kasting na sekretarkę i wygrałaby niewykształcona laleczka,a ta wykwalifikowana odeszła by z kwitkiem,bo nie był dość interesująca z wyglądu.Chciałabym też zauważyć,że to jest FILMweb,jak sama nazwa wskazuje ocenia się tu filmy i umiejętności aktorskie,nie urodę,od tego są ankiety na fejsie czy innych portalach,zachowajmy choć troche elekwencji...
"To tak jakby był kasting na sekretarkę i wygrałaby niewykształcona laleczka,a ta wykwalifikowana odeszła by z kwitkiem,bo nie był dość interesująca z wyglądu." I tak właśnie jest na tym świecie ;D Wake up, sweetheart! ;)
Mamy wolność słowa - chcę dać 10, daję 10 komu chcę i za co chcę. A Lily i tak jest nisko w rankingu, więc moja "10" nic tu i tak nie zmieni.
widzę, że zazdrosne babsztyle w natarciu mają nawet pretensje o to, ile dajesz punktów na filmwebie. masakra. xD
możesz dać 10 i dajesz, proste.
No doooobra. Daję 10 za to, że wykreowała najładniejszą, najcudowniejszą, najbardziej seksowną Śnieżkę, jaką można sobie wyobrazić xD
nie daję się takiej wysokiej oceny tylko za to, że jest się czyjąś córką
tak robią tylko małolaty
:D