Lily CollinsI

Lily Jane Collins

8,2
31 933 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Lily Collins
DarthDream

chyba pomyliły ci się strony internetowe,to nie konkurs na miss tylko na aktorkę,która nie musi być ładna żeby dobrze grać.To ,że jest twoim zdaniem ładna(gusta i guściki) to nie znaczy,że dobrze przedsawia swoje role,a w Mirror mirror nie popisała się niczym szczególnym.

barmanka

Nie, raczej nie pomyliły :P Aktorką jest przeciętną, ale ja i tak daję 10 ;D

DarthDream

z każdej nawet brzydkiej kobiety da się zrobić bustwo,wystarczy dobry stylista,kosmetyczka i grafik,ale załużmy w tym przypadku ładnej kobiecie nie da się "wdrożyć" sztuki aktorskiej.Poza tym jest to dość niesprawiedliwe,że piękności mogą być wyżej w rankingu od tych przeciętnych,które potrafią grać,tylko dlatego że mają ładną buźkę.To tak jakby był kasting na sekretarkę i wygrałaby niewykształcona laleczka,a ta wykwalifikowana odeszła by z kwitkiem,bo nie był dość interesująca z wyglądu.Chciałabym też zauważyć,że to jest FILMweb,jak sama nazwa wskazuje ocenia się tu filmy i umiejętności aktorskie,nie urodę,od tego są ankiety na fejsie czy innych portalach,zachowajmy choć troche elekwencji...

barmanka

*bóstwo

barmanka

"To tak jakby był kasting na sekretarkę i wygrałaby niewykształcona laleczka,a ta wykwalifikowana odeszła by z kwitkiem,bo nie był dość interesująca z wyglądu." I tak właśnie jest na tym świecie ;D Wake up, sweetheart! ;)

Mamy wolność słowa - chcę dać 10, daję 10 komu chcę i za co chcę. A Lily i tak jest nisko w rankingu, więc moja "10" nic tu i tak nie zmieni.

DarthDream

ode mnie tez 10/10 :)

xshadowsphere

ode mnie też:) jest piękna:)

użytkownik usunięty
DarthDream

widzę, że zazdrosne babsztyle w natarciu mają nawet pretensje o to, ile dajesz punktów na filmwebie. masakra. xD
możesz dać 10 i dajesz, proste.

DarthDream

nie daję się takiej wysokiej oceny tylko za urodę
tak robią tylko małolaty

Anda00

Jestem małolatem, więc potwierdzam Twoją teorię ;)

DarthDream

Haha nieźle się uśmiałem z Twoich wypowiedzi :D gratuluję poczucia humoru i oby tak dalej! :D

Rotting

Żyję po to, by śmieszyć :)

DarthDream

Ja nic do niej nie mam, ale za samą ładną buźkę nie daje się ocen.

Flame_princess

No doooobra. Daję 10 za to, że wykreowała najładniejszą, najcudowniejszą, najbardziej seksowną Śnieżkę, jaką można sobie wyobrazić xD

DarthDream

Ma małe cycki ale jest ładna.

DarthDream

A ja za nazwisko :-D

ewej

Bo córka Phila?

DarthDream

No :-D Czy zrobi karierę na miarę tatusia? Ciężko będzie. Ale niech próbuje.

ewej

nie daję się takiej wysokiej oceny tylko za to, że jest się czyjąś córką
tak robią tylko małolaty
:D

DarthDream

serio? ;-)

ewej

serio serio ;P

DarthDream

z czasem taka uwaga to nie zniewaga, lecz komplement. dzięki :-D

ewej

Uch, aż boję się myśleć, ile masz w takim razie lat ;]