Lily CollinsI

Lily Jane Collins

8,2
32 035 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Lily Collins

Nie ogarniam jak taki typ (pomijając talenty muzyczne) mógł wyprodukować taką niunię?? :)

harry_rabbit

co krok na ulicach widzisz dziunie ktorych ojcowie lekko powiedziawszy nie nadaja sie na utrzymywanie naszego gatunku przy zyciu

harry_rabbit

Zastanawiam sie, o co Ci chodzi.
Że Phil nie może być ojcem takiej ślicznej dziewczyny?

laxman

Moze nie jest? Robil badania genetyczne na potwierdzenie ojcostwa? ;)

laxman

Że może być ojcem tak miałkiej aktorki :P Właśnie obejrzałam 'Dary Anioła" i jestem pod wrażeniem jak słabo zagrała.

pixi222

Nieważne, że miałka aktorsko. Za ojca ma dychę. I proszę nie pisać mi, że wypaczam rankingi

laxman

And let the fight begin...

Peter Gabriel jest lepszy!

Will you play a game?

laxman

Ja Phila nie oceniam jako piosenkarza czy człowieka, ale piękny to nie jest :)

harry_rabbit

no to nie wiem czy widziałeś matkę? Ja się wtedy zaczęłam zastanawiać czy ona nie jest adoptowana:)

mikashirota

http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Jill+Tavelman+Relativity+Media+Presents+Mirro r+qsKeEMQeDg9l.jpg

100% adopcja..

Aneta90

Uśmiech (może trochę nos i oczy) ma po matce ;)
Albo przynajmniej tak wygląda na tym zdjęciu

mikashirota

Hahahaha ostatnio zobaczyłam zdjęcia jej matki i zadałam sobie to samo pytanie. Tu chyba działa jakaś matematyczna zasada, że dwa minusy dają plus, bo nie wiem jak to inaczej jest możliwe xD

harry_rabbit

W filmach wyglada bosko ale poszukaj sobie takie zdj Lily od paparazzi ... z lekkim makijarzem w luznych ciuchach ... Pewnie na ulicy nawet bys sie za nia nie obejrzal. Od zwykla szara a dokladniej mowiac blada myszka ... Magia wielkiego ekranu robi swoje niestety :)

harry_rabbit

Spoko, wyłysieje po 40tce :D
Ale faktycznie, dziwne, że niezbyt przystojny facet sprowadził na świat takie cudo. Ale jak spojrzeć na córkę Sydneya Poitier to też można tylko bić brawo :)

harry_rabbit

Phil jak to Phil, za jego talent muzyczny wybaczamy. Jednak patrząc na jej matkę mam pewne wątpliwości czy to na pewno jej córka. ;)