Jest ładna a jak wypadnie jako Królewna Śnieżka to zobaczymy.:) na pewno ją jakoś styliści zrobią.;p hah
Brzydka nie jest, ale nie pasuję do roli Śnieżki. Po pierwsze dlatego, że w czarnych włosach jej nie do twarzy. W jasniejszych ładnie wygląda, w ciemnych niekoniecznie. Po drugie Śnieżka powinna być olśniewająco piękna, z oryginalna, wpadającą w pamięć urodą, a jednocześnie delikatną. Ta dziewczyna jej nie ma, a bynajmniej nie pokazali tego w filmie. Wręcz przeciwnie jej osoba mnie drażni. Widziałam zwiastuny i po prostu nie pasuje.
srry ale ta alexis to jakaś czołgistka O.o jej czoło jest paskudniejsze, niż brwi tej ohydnej śnieżki =.=
Czy we wszystkich filmach muszą grać same dziewczyny o ,,delikatnych,olśniewająco przepięknych'' twarzach?Mnie juz naprawdę takie coś zaczyna denerwować.Wszędzie obsadzają kobiety o takich twarzach,nie patrząc na talent.To juz jest nudne
"To coś" ? co to ma być? jak można tak potraktować drugiego człowieka? tym bardziej nie mając na jego temat zielonego pojęcia?
Lily doskonale sprawdziła się w roli śnieżki - baaardzo odpowiada tej roli urodą.
Jest piękna, i ma delikatną urodę, jak dla mnie jest odpowiednia do tej roli. Zobaczymy tylko jak sobie poradzi w roli.
nie wiem czemu ale na tym zdjęciu http://www.filmweb.pl/person/Lily+Collins-1028705#picture-1 przypomina mi Winone Ryder z 4. obcego, ale to tylko moje odczucia
beatka9006 ma rację! Jak ty możesz taką ładną dziewczynę nazywać - TYM CZYMŚ - ?!?!?!?!?! Nie rozumiem egoizmu niektórych ludzi :(
Ona jest idealna do tej roli. Widziałam wczoraj film i świetnie wypadła. Uważam, że jest piękna.
Bardzo ładna dziewczyna, mnie w filmie nie drażniła, dobry wybór na Królewnę Śnieżkę, przynajmniej "coś nowego".
Po przeglądnięciu galerii według mnie właśnie w "Królewnie Śnieżce" wygląda najlepiej. W poprzednich filmach jakoś tak nie bardzo, a wystylizowana jako Śnieżka (szczególnie w I Believe :D) bardzo przyjemnie się na nią patrzy. Jednak to rzecz gustu, a o tym ciężko dyskutować, bo ilu ludzi tyle zdań ;).
hahahaha człowiek przegląda forum filmweb czase mz przestrachem, że a to spoiler, a to kłótnia, a tu taki komentarz! poprawił mi humor hahah
oj, według mnie bardzo ładna dziewczyna. wiadomo, nikt nie jest idealny i u każdego znajdzie się mankament urody typu włosy, nie ten kształt nosa, niezbyt zadbana cera, czoło, fiugra itd. w przypadku panny Collins owym makamentem urody są brwi, które trochę rzucają się w oczy. ale mimo tego i naprawdę jest śliczna ;))