Lily CollinsI

Lily Jane Collins

8,2
31 939 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Lily Collins

Zdrowia szczęścia pomyślności, Lily:)

Irma100

Wszystkiego Najlepszego

Irma100

By kariera się rozwijała w odpowiednim kierunku :)

Sto lat, Lily!

Irma100

Dołączam się do życzeń. 100 lat i samych świetnych ról.

Irma100

Żeby powstało Miasto popiołów...

Irma100

Uważaj bo odpisze.

yyy_

Kolejna osoba, której przeszkadzają życzenia na Filmwebie. Każdy ma inny sposób demonstrowania swojej sympatii do danej osoby. Ja składałam życzenia. Wiele osób robiło to również, albo dołączało się do innych.

Irma100

Nie zesraj się. :*

yyy_

Nudzi Ci się? Nie masz jakiś lekcji do odrabiania? Idź się schowaj, bo zaniżasz średnią inteligencję internetu.

Irma100

No właśnie nie mam, jestem po maturze. :( Odezwała się "inteligentna internautka" składająca życzenia brytyjskiej aktorce na polskim portalu. :)

Irma100

Poza tym pisze się "jakichś" koleżanko. :) Zanim napiszesz coś o zaniżaniu średniej inteligencji internetu zajrzyj do słownika. :)

yyy_

Po maturze? Zdanej? Panie kochany, co to się porobiło... Przyjmij do swej wiadomości, że nie przewidywałam reakcji pani Collins na moje życzenia, nie sądzę, aby miała szansę je odczytać.
Czy kiedy stawiasz kwiaty na grobie czy pomniku, liczysz na podziękowania? Nie, demonstrujesz tylko sympatię do zmarłego. To analogiczna sytuacja.

"Jakichś", oczywiście. Mój błąd, przyznaję. Tak jest, gdy się szybko pisze :) To nie kwestia braku słownika, raczej rozkojarzenia i nieuwagi:)

Pozdrawiam:)

Irma100

Zdanej i to całkiem nieźle, dziękuję za zainteresowanie. ;) Stawianie kwiatów na grobie to zupełnie coś innego, ale nie chce mi się już z Tobą dyskutować.
Również pozdrawiam. :)