mi się zdaje że ona ma 1 brew tak jak edd z kreskówiki ed,edd i eddy tylko że ona se ją depiluje pośrodku
Ona z tymi brwiami potrafi wyczyniać niesamowite rzeczy. ;D
A tak poza tym, wyobrażacie ją sobie bez tych brwi? One są jej "wizytówką". Lepiej z nimi wygląda niż bez nich.
jak ja zobaczylem w mundurku szkolnym w blind side to z miejsca sie zakochalem. Jesli spotkam kiedys kobiete podobna do niej to zdobede jej serce:D
moim zdaniem te brwi to ma zbyt męskie w "Porwaniu" czasami jak się spojrzała gdzieś to jak chłopak i figurę też ma podobną taka chłopczyca bardziej ale jako aktorka w porządku
Ona nawet nie musi umieć dobrze grać,bo i tak wszyscy zwracają uwagę na te jej krzaczaste brwi. Od nich się wzroku nie da oderwać!Mogłaby je trochę wyregulować, przyjemniej by się na nią patrzyło.
Mi się bardzo podobają jej brwi, dzięki nim jest oryginalna. Ogólnie to muszę przyznać, że jest bardzo ładna. Fajną minę robi jak się boi, widać w 'Porwaniu', ale też w 'Księdzu' SPOILER, kiedy wampiry napadają na ich domek i jej matka każe jej się schować, a potem ona słyszy strzelanie. Wtedy wygląda naprawdę wiarygodnie i jeśli ktoś nie wiedziałby o co chodzi w danej scenie, po jej mimice na pewno by zgadł. Świetna aktorka;-)