Logan Marshall-Green

7,2
7 666 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Logan Marshall-Green

Świetny facet i niezły aktor.. Szkoda, że tak mało gra .. Miałam okazję oglądać go jak narazie tylko w O.C i bardzo mnie zainteresował.. Mam nadzieję , że zobaczę go jeszcze w niejednym filmie .. i te jego usta oraz uśmiech jak mogłam nie wspomnieć.. Pozdrawiam :)

Justyska_4

Aha i widzę tu ''małe'' braki ... żadnej biografii ciekawostek nic .. Radzę pochodzić po zagranicznych stronach i czegoś się dowiedzieć ...

Justyska_4

ehh takiego boskiego faceta to tylko schrupać:):):):) te oczy, usta i uśmiech śnią mi się po nocach;P;P świetnie gra trey'a w the oc!!! taki kolo i tak mało o nim informacji!!! na wikipedii troszeczkę, ma TYLKO jedną stronę(zonk;O)... a ten jego brat to podobno identyczny jest ale nie mogę znaleść żadnej jego foty:( i specjalnie dla logana szukam the oc na dvd bo wiem że parę osób ma:):):) hehe będę oglądać tę jego śliczną buźkę na okrągło..

Justyska_4

ehh takiego boskiego faceta to tylko schrupać:):):):) te oczy, usta i uśmiech śnią mi się po nocach;P;P świetnie gra trey'a w the oc!!! taki kolo i tak mało o nim informacji!!! na wikipedii troszeczkę, ma TYLKO jedną stronę(zonk;O)... a ten jego brat to podobno identyczny jest ale nie mogę znaleść żadnej jego foty:( i specjalnie dla logana szukam the oc na dvd bo wiem że parę osób ma:):):) hehe będę oglądać tę jego śliczną buźkę na okrągło..

Justyska_4