Lucy Lawless

Lucille Francis Ryan

7,6
5 696 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Lucy Lawless

Moim zdaniem w Spartakusie słabo gra ;/ Podniecają się wszyscy nią w tym serialu bo co ? bo pokazała cycki i inne rzeczy i sceny łóżkowe z nią ? to widocznie wam się każda spodoba co pokaże cycki ;/ nawiasem mówiąc brzydkie ma cycki. I jest strasznie brzydka aż irytująca w tym serialu beznadziejnie gra. Wkurza mnie fakt że ma powrócić do serialu, gdyż stwierdzili producenci że nie zgineła w ostatnim odcinku eh. A już było jednej idiotki mniej, bo Ilythia przeżyła ;/ a tak to wracamy do pkt wyjścia eh szkoda. Nie wiem co w y w niej widzicie ja aż na nią nie mogłem patrzeć ;/ zresztą w Xenie jest okropna jak jej gra aktorska. Idealnie podsumował ją Legat bodajże w 12 odcinku. "Podstarzała dziwka" Żaden fotoshop ani makijaż nie ukryją jej wieku i brzydoty.

Beemka

Nie, raczej nie przeżyła... Nie powróci również do serialu, ponieważ "Spartacus Gods of Arena" to prequel...

Ettienne

Oj przeżyła przeżyła!!! W preqelu nie gra,ale w kontynuacji pt. "Spartacus: Vengeance" już wróciła!!!
http://www.youtube.com/watch?v=GObQ_VCGu6w&feature=relmfu

Ja_pitole

W preqelu nie gra?! Ty chyba nawet tego nie oglądałeś ;)
A to, że nie lubisz jej postaci, nie znaczy by sie wyżywać na aktorce, przesadzasz. Jak to niżej osoby napisały "Prowokacja trolla".

NamiKissyKissy

Aha, no i nie wiem czemu [SPOILER] tyle osób pomyślało, że zginęła. Przecież jedynie Crixos wbił jej miecz w brzuch i to nawet nie tak głęboko, by doknęło jakoś specjalnie jej narządów, po prostu zabił jej "dziecko" [/SPOILER]

Ja tam się cieszę, że będzie, tak samo jak [SPOILER] Ashur :P [/SPOILER]

Beemka

W Xenie jest okropna ??? Chyba coś ci się pomyliło dla twojej wiadomości Xena otworzyła jej drzwi do sławy była jej życiową rolą jeżeli Xena kiedyś miała by powrócić to nie widzę innej aktorki w roli Xeny choć wiem że jeżeli Xena miała by szanse na powrót na ekran to wzięliby jaką młodą siksę

Beemka

Prowokacja trolla. Szkoda nawet szczyny wylewać na twój łeb.

Beemka

A to jakaś wierutna prowokacja - skoro nie możesz na nią patrzeć to dlaczego tak skrupulatnie sledzisz w którym odcinku co kto o niej powiedział mój drogi Trollgalu?

Beemka

komentarz typu: "zapraszamy na emocjonujacy i zaskakujący kryminał, w którym nikt się nie spodziewa że mordercą jest staruszka Kowalska; życzymy miłego oglądania filmu pełnego zaskakującyh zwrotów akcji"
jestem właśnie na 9 odcinku Spartacusa, i fajnie że wiem kogo zabiją...
a co do jej gry aktorskiej to właśnie za rolę w tym filmie otrzymała Saturna za najlepszą drugoplanową rolę w 2011 roku