Zakochałam się! Facet ma w sobie coś takiego,że trudno wzrok od ekrany oderwać. Może to jego
talent aktorski, a może wygląd. Może jedno i drugie. podejrzewam,że wiele serc złamał i złamie. Jest
gejem i to duża strata dla panienek z tego całego Hollywood.:)
Zgadzam się, ma w sobie coś takiego że mnie aż ciarki przechodzą i nie mogę oderwać wzroku. Typ niegrzecznego przystojniaka. Właściwie to ja go pierwszy raz zobaczyłam w zwiastunie Draculi i potem już mi nie dawał spokoju do tego stopnia ze oglądnęłam chyba wszystkie możliwe filmy z nim. Nom dużo panienek z Hollywood straciło na tym ze jest gejem ale za to zyskali chłopcy z Hollywood bo wiadomo ze pod latarnią zawsze najciemniej. Wogóle wiem ze jest homo ale jak gra hetero to mi nawet przez myśl nie przechodzi ze woli facetów, dobry z niego aktor:)
czuję lekki niesmak:/ takie ciacho w "Draculi" a tu niespodzianka:/ cóż, puki mu nie przyjdzie do głowy zagrać w jakimś filmie o tajemnicy dwóch kowbojów, to jakoś to przetrawię.
cho*era baaardzo ciężko się trawi..
muszę sobie obejrzeć dzisiaj księcia Vlada jeszcze raz
Kurde nie czaje jak można kogoś oceniac i nagle już inaczej na kogoś patrzeć bo jest gejem. Przecież to też człowiek i nie ma to nic wspólnego z tym jak gra. Jednak polacy są dalej zacofani i nie dziw że na świecie się z polaków śmieją
Też nie lubię, gdy człowieka ocenia się po jego orientacji seksualnej (bo najczęściej nie ma to żadnego wpływu na jego pracę), ale te wtrącenia o polakach możesz sobie darować. Na całym świecie ludzie mają różne (negatywne czy też nie) podejścia do osób o orientacji homoseksualnej, nie tylko w Polsce. Wiec twierdzenie, że tylko u nas nie toleruje się gejów/lesbijek jest na wyrost. Poodwiedzają zagraniczne strony internetowe i zobacz jaki inne kraje też są "zacofane".
Ps: Sądzę, że "świat" ma inne rzeczy na głowie, by przejmowanie się tym, czy w Polsce są ludzie tolerancyjni czy też nie. Spokojna głowa.
Jasne, straszliwy ciemnogród i ścisk umysłowy, masakra, tak jakby orientacja sexualna miała wpływ na kunszt aktorski :P
Normalnie, ale wielki problem. Tak jakby to było istotne i miało wpływ na talent aktorski to czy ktoś jest homo, hetero, czy trans. Bez sensu.. Niektórzy ludzie mają tak ograniczone spojrzenie na świat.
A co to za różnica czy jest homo, bi czy hetero. Przecież to nie wpływa na to jak gra. Śmieszne jest to polskie ograniczone myślenie
To nie chodzi o ograniczenie, ale o to, że jeśli aktor jest czyimś idolem, to kobiety żywią platoniczną miłość i mają znikomą nadzieję, że kiedyś je wybierze i będą żyli długo i szczęśliwie, mężczyźni zaś widzą w nim kumpla, z którym by mogli pogadać o wszystkim, w tym o kobietach, więc takie wyznanie burzy czyjeś marzenia, także mogą czuć pewien smutek, rozgoryczenie czy żal za utraconym marzeniem
To że jest gejem czyni go gorszym człowiekiem, gorszym facetem, gorszym aktorem? Nie ma to jak prostackie podejście homofobicznego "prawdziwego mena" zaliczającego laski :P
Ja go już zapamiętałam w "Tamara i mężczyźni" chociaż nie wyglądał tam oszałamiająco:) On po prostu ma w sobie coś co przyciąga uwagę, moją przyciągnął już wtedy!:) Szkoda że jest gejem, też dowiedziałam się nie dawno, ale trudno, taki świat. Na pewno nie przestanę go lubić z tego powodu. Przynajmniej gust ma dobry, jeśli to prawda z panem Kortajareną;P
Aktor genialny.. ten głos mmm :D
Jeśli chodzi o orientacje seksualną to w sumie do końca nie wiadomo jak to z nim jest... niby w necie jest wywiad, w którym wypowiada się, że jest gejem, ale jak poszperałam w necie to znalazłam artykuły, że jest zaręczony itp. :P
W "najgorszym" razie jest bi :P
Możliwe, zresztą nie wiem i nie interesuje mnie jego prywatność.Niech sobie będzie nawet biseksualny. Nie ma to dla mnie znaczenia.Niech się martwią te, co go poznały i liczyły na coś więcej.:) Jeśli o nas chodzi, to tylko pomarzyć możemy i podziwiać gościa na ekranie. Cenie go jako aktora, człowieka,bo sprawia wrażenie skromnego.Widać,że woda sadowa nie uderzyła mu jeszcze do głowy.Ale to tylko przypuszczenia.Wnoszę po wywiadach, oglądanych w TV .Życzę mu szczęścia w życiu prywatnym, bez względu na to, jaką ma orientację seksualną :) Sukcesów w życiu zawodowym też.
http://www.justjared.com/2014/11/05/luke-evans-steps-out-with-rumored-boyfriend- jon-kortajarena-for-lunch-date/ nawet jeśli jest bi to aktualnie ma ciekawego chłopaka. Ile miłych komentarzy pod zdjęciami ;)
!! O.O ale jestem w szoku nigdy w życiu bym nie pomyślała ze jest gejem jak na niego patrzyłam to myślałam sobie że jest mega męski i taki hmm powiedzmy zapewne bardzo doświadczony w kontaktach z kobietami xD i chociaz nie podobają mi sie sporo starsi ode mnie faceci to patrząc na niego myślałąm sobie coś w stylu hmm "chciałabym zeby nauczył mnie paru rzeczy" xDDD haha ale macie racje to swiadczy tylko o tym ze jest bardzo dobrym aktorem bo gra romantycznych twardzieli i mega mu to wychodzi ...ehh faceci to maja szczescie
Ja nie wiem, czy aby taki dobry z niego aktor. W wielu filmach ma ciągle ten sam wyraz twarzy, jakby grał samego siebie. Aktorsko nie powala, ale fakt, ciacho pierwsza klasa *___*
Do pewnego momentu żyłam w błogiej nieświadomości, do momentu w którym dowiedziałam się ,że Luke Evans jest gejem. Byłam w szoku przez 3 sekundy :) Nie przeszkadza mi jego orientacja seksualna. Dla mnie najważniejsze jest jego gra aktorska, która z resztą jest genialna. Kompletnie nie rozumiem tych prostackich komentarzy odnośnie jego orientacji. Te osoby mają poważny niedorozwój mózgu.