Dokładnie! Brak bliźniak McAvoya z twarzy. Tylko James jest przystojniejszy w ogólnym rozrachunku. Ale szczerze mówiąc to mam problem widząc ich w filmie dojść do tego który to z nich.
ja mam zawsze problem czy Luke Evans czy Karl Urban czy Dominic Cooper...dopiero po chwili załapuję. A do wokalisty Imagine Dragons to juz nie widze zadnego podobienstwa
mi tylko przypomina jak wyżej napisałam, podobieństwo to za dużo powiedziane, z kolei ja nie widzę ani krztyny pomiędzy nim a Urbanem czy Cooperem, ale wiadomo co głowa to inna wizja ;)
Dokładnie, gdy widziałem trailer "Pustkowia Smauga" myślałem,WTF - Orlando Bloom gra podwójną rolę?!
hehe... myślałam, że tylko ja zauważyłam podobieństwo do Dana Reynoldsa... Jest z twarzy bardzo podobny. Nawet przez chwilę myślałam, że zadebiutował w roli aktora :)
Mi on przypomina polskiego aktora co gra w serialu "na wspólnej" Wojciecha Brzezińskiego tu macie link do niego http://www.filmweb.pl/person/Wojciech+Brzezi%C5%84ski-5067 . Ja tam tego nie oglądam, tylko czasem jak dają reklamę odcinka, to mi się ta okropna gęba rzuca w oczy. Temu obu panów nie lubię za bardzo, źle mi się ich "mordki" kojarzą. Może przez te negatywne postacie jakie grają w filmach.