Historia pokazuje, że nagradzane czarne debiutantki kariery później nie robią. Tak jak Hudson, Monique, czy Octavia Spencer. To jakaś tradycja nagradzac czarne za przeciętne role.
Potwierdzam zaawansowany u ciebie ciemnogrod. Myslenie jak kon wąskie. Masz rodzaj uposledzenia?
Przykre XD
Ciemnogród bo....Myślenie jak koń wąskie bo... Ciemnogród polega na upośledzeniu i znęcaniu się na ludziach na Majdanie?( według Ciebie, tytana intelektu i ostrej riposty).
Wiem ze powtórzylas wyrazy, ale sensu nie zalapalas.
Ale przynajmniej sie staralas....
DoceniamXD Nawet zalosne...
Tak bardzo się starałam, ale nie wyłapałam, bo Ty ciągle w kółko to samo, ale żadnych konktetów. To dopiero jest żałosne, że nic nie masz do powiedzenia. Pewnie filmu nawet nie widziałeś, bo mamusia na kino nie dała.
A tereaz powtarzasz tresci z podwórka dziewczynko?
I prosisz by przekladac z polskiego na twoje? Sama nie potrafisz myslec logicznie?
Widac by imie zenskie na meskie zamieniac to dopiero porazkaXD
Straszna porazka, niebywała wrecz! Po prostu nie da się żyć! Ty masz chyba za dużo czasu i nie dasz za wygraną dopóki Twoje nie będzie górą? Ale jak na razie nic konkretnego nie potrafisz napisać. Tylko ciemnogród i nie umiesz myśleć logicznie.... Acha i jeszcze żałosne. I co jeszcze? Ano nic, a na Majdanie ludzi biją, wiesz? Żałosne.... Gdzie sens, gdzie logika.... Żałosne....
HAHHA posty mozna tylko juz zgłaszać.
A to, że nie rozróżniasz zdan i tak piszesz a nie wiesz co to normalka u ciebie:D
Dalej bedzie o pogodzie? Czy mozgu brak i bedziesz przepisywac od kogos?
HAHHA posty mozna tylko juz zgłaszać.
A to, że nie rozróżniasz zdan i tak piszesz a nie wiesz co to normalka u ciebie:D
Dalej bedzie o pogodzie? Czy mozgu brak i bedziesz przepisywac od kogos?
Nie musisz dwa razy wstawiać tego samego, raz wystarczy. Już Cię pewnie zmęczyło myślenie, pisanie, myślenie, bo robisz błędy. Idź spać, bałwanie! Dobranoc! Tylko nie zsikaj się w łóżko!
Uczciwie uprzedzam i radzę rozważyć z kim prowadzisz lub masz zamiar prowadzić rozmowę. Oto zaledwie niektóre cytaty - tylko z jednego tematu - skierowane do kilku użytkowników autorstwa eowine:
A tak miedzy nami ciekawe czy jestes tak paskudna jak Gollum skoro mowisz tak ciągle w liczbie mnogiej. Ze wszyscy i wszystkimi sie zasłaniasz...XD
Ale ok, mialam byc litosciwa dla takiego smiecia XD
OMG. Zal mi cię:)
By taz tak brąć w głupote. Ale cos jak tylko to ci zostaje na te swieta. Ulituje sie nad taką jadowitą i pustą zmiją.
Bywaj idiotko:)
Przykre zes tak tepa no ale coż... tacy ludzie tez istnieją.
A co otrzezen to stan przy autostradzie bedzie cie lepiej widac XD
Słuchaj ty szmato obesrana i komunistyczne ścierwo
Dobrze wiedziec z jakich lektur korzystasz w psychiatryku. Mam nadzieje ze piana z pyska ci nie poszła XD
Wiekszosc ludzi to tępe sępy i jesli nie gadasz tym jezykiem co oni to, nie dotrze nic. Daltego nie warto rzucac perel pod swi*inie.
Naprawdę przerażający jest ten poziom waszego matolstwa
Jakżes za tępy po to po co cię tutaj?
Nie ogarniasz to poszał won.
Cóż taka masz teorię na brak swojego mózgu....Xd
Twojej mowy od szczania rozróżnic nie można. Wszystko śmierdziXD
To tylko taka dobra rada ode mnie. Jeśli Twoim zdaniem niepotrzebna - zignoruj. Tak czy owak, pozdrawiam serdecznie.
@banna: dzięki za ostrzeżenie, ale doskonale zdaję sobie sprawę z kim mam do czynienia. Internet to doskonała rzecz, także dla różnych znudzonych, ubogich intelektualnie osobników. Animowość daje im odwagę wypisywania głupot, których nigdy by nie śmili wypowiedzieć. A poza tym, jak można dyskutować z kimś, kto nawet nie widział filmu i tylko w kółko powtarza denne frazesy....na głupotę nie ma lekarstwa! Ale społeczeństwo zakłada również istnienie takich ograniczonych osobników, ktorzy też mają dostęp do internetu i każdy się z nimi zetknie na różnych forach.
Również pozdrawiam.
beka z Ciebie:) chyba, że ten post to prowokacja;) przecież Oscar nie jest za to, co ktoś ma zrobić w przyszłości, tylko za to, co już zrobił;) a ona akurat w 12yas była sztos.
To nie jest nagroda dla najlepiej zapowiadającej się aktorki tylko nagroda za konkretną rolę. Człowieku, myśl trochę.
Czy zwróciliście uwagę, iż afroamerykańscy ludzie, którzy odnieśli wielki sukces jak Beyonce, Withney Houston czy Barack Obama, nie mają czarnej skóry, a bardziej oliwkową? Czy to nie przypadek? Te osoby wyglądają jak biali, którzy wystawili się na słońce, ewentualnie mulaci. Taki prawdziwy afrykański "czarnuch" nie ma przy nich szans.
mało logiczne rozumowanie bo można przeciwstawić twojemu tokowi rozumowania takie nazwiska jak Oprah Winfrey , Whoopi Goldberg czy Denzel Washington. Pozatym nie jednokrotnie ten "oliwkowy" odcień skóry to kwestia rozświetlaczy czy oświetlenia