Mélanie Laurent

7,8
16 716 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mélanie Laurent

Tylko Waltz zagral swietnie i Pitt. Ona nie dosc, ze brzydka, no moze nie brzydka ale nieciekawa. Nos fatalny! Chuda! Bez cyckow! Sztucznie grajaca, sorry! Ona w ogole nie zagrala! Przy J. Albie, M. Streep czy J. Foster chowa sie i tyle! Pozdrawiam!

EkspertFilmowy

Bez przesady
Coś tam zagrała i nawet przyzwoicie, acz bez polotu
Co do urody - owszem - nazwałbym tę urodę "dyskretną"

EkspertFilmowy

Beznadziejny jest komentarz i zdjęcie w Twoim profilu

meszi

Zajebista prowokacja :)

kubelek0908

To nie prowokacja, choc przesadzilem z tym jej zagraniem., gdyz zagrala nie zle... ale i tak wole wyzej wymienione aktorki

kubelek0908

ja też pomyślałam, że to prowokacja, jeżeli mówisz poważnie... no to nie wiem co powiedzieć

gwoli ścisłości J.Alba to Jessica Alba? Błagam, powiedz że nie

EkspertFilmowy

Taki z ciebie ekspert jak z koziej dupy trąba.

EkspertFilmowy

Bezxnadziejna prezydentura panie Leszku :DDDDD

EkspertFilmowy

Ja uważam, że ona jest BARDZO ładna i również super grała w Bękartach.

R_a_d_z_i_o

Albo przy Foster i Streep(sic!) wskazuje, że to prowokacja. Takie zestawienie nie może być przypadkowe...

ms_rosencrantz

Ekspert z Ciebie taki jaka kadencja

użytkownik usunięty
EkspertFilmowy

ŚWIETNA ROLA W ŚWIETNYM FILMIE!
Wiesz, czepiaj się wszystkiego, ale nie wyglądu, bo co ludzir za to mogą? Ciekawe jakie ty masz skazy w wyglądzie.

EkspertFilmowy

za gadanie głupot skonczysz tak jak ten na tym zdjeciu.

bourbonKid

Przy wimienionej przez Ciebie, Ekspercie, Albie to każda słaba aktora jest aktorką oscarową. A w ogóle, po co dałeś Melanie 10 punktów, skoro taka beznadziejna? Śmiech na sali.

Rinoa_Sin

Ekspert z twarzą KAczyńskiego mówi że Brad Pitt zagrał dobrze, a ona słabo....HAHAHA

Marny, żałosny prowokator wypieprzaj do piaskownicy.

RealKalps

a dalsza część że przy J.Albie się chowa...stary Ty chyba kojarzysz trzy aktorki i jak której dajesz 10 to tej słabszej od razu dwa./....Założe się że widziałeś z nią jeden film, TYLKO jeden film. \

Co za lamus z Ciebie/

EkspertFilmowy

Nie rozumiem jak można Albę I Streep ustawić w szeregu, dla mnie to jest niezrozumiałe, Streep jest genialną aktorką a Alba.... to Alba sami wiecie...

emileczka0110

Nawet nieźle zagrała w Bękartach, ale porównywać ją do Meryl Streep... zastanawiające.
A od Alby jest lepsza.

MarcoK

moim zdaniem w Bękartach zagrała znakomicie. A uroda bezapelacyjnie powalająca.

EkspertFilmowy

Piękna, bardzo dobra aktorka.

EkspertFilmowy

Fantastyczna prowokacja którą zgłaszam razem z kontem tego pana.
Tylko polcy mogą być tak bezczelni i używać uwłaczających avatarów osób zmarłych tragicznie a w tym pzrypadku prezydenta RP.
Coś takiego powinno być karane sądownie.

EkspertFilmowy

A myślałem, że nigdy nie spotkam słów "Alba" i "Streep" w jednym zdaniu. :P
---
A Melanie jest cudowna.
Niedawno obejrzałem "Debiutantów", bardzo dobra rola przeuroczej aktorki. :-)

EkspertFilmowy

2/10 w komentarzu, a ocenione 10/10? Hmmm...

EkspertFilmowy

piszesz 2 a dajesz 10, zajebisty jesteś

EkspertFilmowy

Alba ??? Dobrą aktorką? A to dobre! Chyba za bardzo się na jej cyckach i nosie skupiłeś. Alba dobrą aktorką XD XD XD

justareader

Napewno lepsza niż Mucha czy Cichopek.

justareader

Właśnie popieram tomucho77
Alba nie jest taka zła.

Anaissa

Jeśli zaliczacie te osobniki do akorek to spoko. Alba nie jest zła ale wymienianie jej i Meryl w jedene linijce to dla mnie SF.

justareader

Dlatego wymieniamy bo to aktorka która uczyła się aktorstwa.

tomucho77

bo sie nie znasz

Xerxo

Ale ważne że ty się znasz. Z całym szacunkiem dla Joasi Kulig ale ona nie zasługuje na 10/10 ... to ten sam poziom co Jessica Alba.

tomucho77

a kim jest przepraszam Joasia Kulig i o co ci chodzi wogóle z tym tekstem? bo chyba coś nie jarzę, albo nie bylo to do mnie.

Xerxo

Dajesz 10/10 Joasi Kulig i nie wiesz kim ona jest ?

tomucho77

nie daje, teraz już wiem bo przeczytałem coś o niej, nie miałem pojęca że taka osoba istnieje, ja o niej nawet nie wspominałem, to ty zrobiłeś. coś ci sie ostro pokręciło i nie wiem o co ci chodzi człowieku.

Xerxo

Nic mi się nie pokręciło widziałem 10/10 dla Joasi u ciebie, ale gdy napisałem o tym usunęłęś tą ocenę.

Ja się nie wstydzę że dałem Albie 9/10 a ty się wstydzisz że dałeś Joasi 10/10.

tomucho77

A tak w domu to wszyscy zdrowi ?

EkspertFilmowy

No tak, Dżesika Alba to bardzo wybitna aktorka... Litości.

Andrzejkkk

Bardziej wybitna niż Mucha i Cichopkowa.

tomucho77

Zgoda. Ale to żadne osiągnięcie, bo gorszą już być nie można :)

Andrzejkkk

Tylko nie zapominaj o Saturnie który zdobyła ... to jest osiągnięcie czyż nie ? A gdy będzie w wieku Streep to też będzie miała na swoim koncie Oskara.