Buzka ladna, a na premierze "Bekartow Wojny" w Cannes wygladala zjawiskowo... Nie mialem okazji widziec jej w zadnym filmie, film Tarantino bedzie pierwszym obrazem gdzie ja zobacze na ekranie, ale jest naprawde ladna.
A tak nawiasem, niedawno sprawdzalem w filmografii i byl jakis film "Shoe at Your Foot" (jeszcze chyba sprzed trzech lat), gral tam tez jeszcze Justin Bartha, dlatego tytul zapadl mi w pamiec. Teraz tego filmu tam nie ma. Czy ktos wie co sie z tym stalo?
Melanie jest naprawdę śliczna. Najbardziej kojarzę ją z 'Nieba nad Paryżem'. A co do filmu, to nie mam pojęcia ;)
ponad jest twarz, która się wyróźnia, która zostaje Ci w pamięci, której nie pomylisz z inną. Jak Meryl Streep, jak Glenn Close, jak Helen Hunt, jak Jennifer Connelly, jak Michelle Pfeiffer, jak Julia Roberts, jak Christina Ricci, jak Winona Ryder...........................
Strzeliłaś przykładami jak komuś w mordę.
Hunt, Close, Streep, Roberts, Ricci?
Ona mają charakterystyczną urodę. Co oczywiście nie znaczy, że są piękne.
Bo nie są.
Hmmmm to są "holyłódzkie" gwiazdy, wszystkie na jedno kopyto. Connelly ma męską urodę, Roberts zbyt szeroki uśmiech, Streep nos jak haczyk, Close wygląda jak żeńska wersja Robina Williamsa, Ricci ma wyłupiaste oczy i niesymetryczną twarz plus do kompletu czoło jak księżyc w pełni. Owszem role które grywały zapadają w pamięć i za to je można cenić. Niestety urodą nie grzeszą. A Melanie bez makijażu i charakteryzacji jest naturalnie piękna, dziewczęca i świeża. Śmiem twierdzić, że Europejki są piękne.
"Shoe at Your Foot" to angielski tytuł filmu "Jusqu'à toi"
Film w filmografii dalej jest, po prostu zmienili tytuł na oryginalny