Małgorzata Kożuchowska

Małgorzata Dorota Kożuchowska

6,6
29 427 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Małgorzata Kożuchowska

Dla mnie ona jest symbolem bezguścia i skrajnie złego stylu właśnie - wystarczy spojrzeć na jej ,,piękną" fryzurkę, hahahahaha :D

Esthercita

a ja uważam że się zajebiście ubiera, ma babka styl, ja pamiętam jak sama chciałam wyglądać tak jak ona w sensie mieć podobne ciuchy jak ona.

kinomanka_13

Jest aktorką, a nie modelką i byłoby lepiej aby mniej czasu i uwagi poświęcała ciuchom, a więcej rolom.

Esthercita

Ach, ta zawiść i zazdrość. Kożuchowska ma ładną buzię i jest niesamowicie zgrabna (super nogi). I potrafi się ubrać.

madmenfanka

Ma sztuczną/wyprasowaną buzię i to mi się nie podoba. Mimo 42 lat wygląda jak lalka Barbi. Aktorzy i ich twarze nabierają z wiekiem wyrazu i to jest właśnie korzystne/ciekawe.

jagoda49

Pani Kożuchowska absolutnie nie ma "sztucznej/wyprasowanej" twarzy! Popatrz sobie jak wyglądała np. Edyta Górniak i jak wygląda jej twarz teraz, po iluś tam operacjach/wstrzykiwaniu botoksu. Małgorzata Kożuchowska jest nadal świeża i pełna wdzięku.

madmenfanka

Górniak zrobiła z siebie dziwadło, a pani Kożuchowska się ładnie odmłodziła, np. likwidując worki pod oczami. Ale to nie jest naturalny wygląd.

jagoda49

OJ PRZESTAN JUZ Z TA ZAZDROSCIA CO MA WYGLADAC SUCZNIE JA IBISZ PO BOTOKSIE

madmenfanka

Jestem facetem i Kożuchowska jest całkowicie aseksualna przez swoja fryzurę.
Jej twarz też jest anty-pociągająca.

Wielu kolegów tak uważa, sztuczna moda na tą Panią.

tearofmankind

Wiadomo, męski punkt wiedzenia:(
Najbardziej pociągająca zapewne jest Pamela Anderson: długie, blond włosy (nie szkodzi, że farbowane), duże usta (nie szkodzi, że po botoksie), duże piersi (nie szkodzi, że sztucznie nadmuchane) i wyraz twarzy jak u kurtyzany.

madmenfanka

Primo nie lubię blondynek, zwłaszcza farbowanych(oznaka braku gustu to tlenione na maksa włosy)
Secundo usta kaczki odpadaja
Dritte kurytyzanami gardzę.

Raczej w stylu Moniki Bellucci czy Penelope Cruz, takie kobiety są warte uwagi.

tearofmankind

Gratuluję dobrego gustu.
Pozdrawiam świątecznie.

madmenfanka

Dziękuje. Również pozdrawiam.

BTW coraz więcej facetów ma dość sztuczności ; )

madmenfanka

Długo szukałem słowa określającego fryzurę tej Pani i słowo "aseksualna" pasuje znakomicie. Mimo tego życzę jej jak najlepiej w życiu prywatnym, bo jej kariera po killerze dobiegła końca. Aktor z niskobudżetowego serialu to nie aktor a człowiek który stara się przeżyć na scenie mimo że wie że nie jest dostatecznie dobry aby wystąpić w filmach.

AndcRew

POTRAFISZ ZAGRAC LEPIEJ NIE? TO SIĘ NIE WYPOWIADAJ.

WIELKAFANKATELENOWEL

Nie - ale ja nie ukierunkowuję mojej kariery w tym kierunku :)

madmenfanka

Pamela Anderson, najlepiej tak napisać. Wiem, że coraz modniejszy jest stereotyp, że wszystkie panie które mają duże cycki są najlepsze ale jest jednak nadzieja i pare chłopaków jest temu przeciwna.

Jestem jednym z nich. Dla mnie absolutnym ideałem jest Natalie Portman i kiedyś w gronie kolegów powiedziałem, że bardzo podobała mi się jej kreacja w filmie "Hesher" przez co zostałem wyśmiany. Dla mnie takie "proste", "skromne" dziewczyny są o wiele bardziej pociągające niż jakieś gówna, które na siłę chcą z siebie zrobić piękne damy kradnąc rodzicom pieniądze na operację w wyniku których powstaje z nich dużo większy stolec niż wcześniej.

Co do Kożuchowskiej to dla mnie jest po prostu brzydka a aktorstwo to już w ogóle leży i kwiczy :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Krencony_fw

Mam podobnie. Te kobiety, zwłaszcza modelki od psiej dupy mać, są o wiele bardziej sztuczniejsze, od tych normalnych skromnych dziewczyn.

tearofmankind

Również jestem facetem i uważam że jej fryzura to jedyny sexy element jej wizerunku.

madmenfanka

MADMEFANKA ZGADZAM SIĘ NIEKTÓRZY NIE POTRAFIĄ OPANOWAĆ NAD SWOJĄ CHORA ZAZDROŚCIĄ POZDRAWIAM :-)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem