sorx ze sie wtrącam ale chyba kazde dziecko wychwowane na kinie(filmie wogule)uwielbia wilm Home alone.to jest film moje dziecinstwa zabawny z prawdziwym amerykanskim klimatem miłosci i szczęśliwej lekko zwariowanej rodziny:)Mac sam w sobie jest prawdziwym dzieckiem hollywood, przed kamerami wyluzowany i spontaniczny a zarazem tak przekonywujący jak mało jaki dziecięcy aktor a film home alone nakręcony został 16 lat temu(pamiętam plakaty w podstawowce:):):):)ehhh.ale jak dziecko trafia w tak młodym wieku do srodowiska jakim jest hollywood niedziwmy sie ze pali trawe.Pomyślcie moze jest nieszczesliwy jesgo największym przyjacielem jest Jackson dlaczego??byc moze dlatego ze miał wspaniałą posiadłość przypominającą do złudzenia bajkę(albo film??)Tak młode dzieciaki jak MAc niepotrafią sobie poradzic z takim ogromnym biznesem jak Fabryka snow.Penie dlatego MAc siedział całymi latami u Jacksona bo tam był szczęśliwy i zapominał o całym świecie.Ja osobiście go uwielbiam!!chciałbym keidys go spotkac i powiedziec mu ze przez jego role w Kevinie moje dzieciństwo było bardziej radosne i wesołe.Trzymam za niego kciuki.jest postacią bardzo dramatyczną i pewnie nieszczęśliwą jak wieluz nas.Jest idolem mojego dzieciństwa(pamiętam tą kremową kurtke czerwoną czapkę z pomponem i niebieskie rękawiczki na sznurkach zeby ich niepogubił)pozdrawiam wszytkich.
siema tak mi sie poprostu wydaje:)
niewiem czy ma racje, ale czuje ze tak wąłsnie było.pozdro dla starych fanów culkina
tez sie z Tobą zgadzam. jak byłam młodsza to potrafiłam nawet codziennie oglądac Kevin sam w domu[albo w Nowym Jorku]... teraz nie jestem az taka stara więc jeszcze czasem sięgam po tą kasete i mam niezly ubaw bo te filmy sa po prostu świetne! Pamiętam go jeszcze z Mojej dziewczyny. Ten film oglądałam niestety tylko raz ale pamiętam że bardzo na nim plakałam. Culkin świetnie tam zagrał. Zreszta nie tylko tam bo w Synalku i Wszystkich świętych tez byl super. Moje dzieciństwo rownież było wesołe dzięki niemu. W newsach na filmwebie napisali że ma zagrać w nowym filmie Sex and Breakfast ciekawe kiedy on wyjdzie :D juz nie moge sie doczekac tego filmu;) pozdrówki dla fanów M.C. ;)