Macaulay Culkin

Macaulay Carson Culkin

8,6
10 482 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Macaulay Culkin

Trochę zaćpał, chyba to poniekąd zniszczyło jego karierę jako aktor. Specjalnie po nim ani widu, ani słychu. Bardzo dobrze kojarzę go z `Kevina...`, świetnie się tam spisał. Szkoda, wielka szkoda, zapewne zabrakło umiarkowania, może jakieś problemy natury psychicznej, kto wie??

Tomasz_P

jego cpanie nie ma nic wspolnego z droga kariery !!! chlopak jest malo
obsadzany bo jest za charakterystyczny ! rola w kevinie niestety odbila sie
na rozwoju jego dalszej kariery . Ale a rade , puki co obraca gruba kasa i
ma piekna zone !!!!!

Tomasz_P

Gość od "Cudowny Lat" który grał tam nomen omen Kevina też do dzisiaj nie może się oderwać od tej postaci, to samo było z Gajosem, Janek Kos ciążył mu przez kilkanaście lat następnych.

yanek75

nie pamietam jak to dokladnie z nim bylo, ale po roli Richiego w filmie Richie milioner jego rodzice brali rozwod i on powiedzial, ze jak sie rozwioda to on nie zagra w zanym filmie. Stad ta dluga przerwa w jego karierze. Oczywiscie nie znam go, wiec nie wiem na 100 % ile w tym prawdy ale czytalam o tym sporo razy i zapamietalam.

Tomasz_P

to jego wina ze sobie tak zycie zmarnowal,nikt na to nie poradzi.
Byl slodki jak maly chlopiec,w filmie mniej wiecej "kevin sam w domu" czy "kevin sam w nowym yorku'
Pryzpominal mojego mlodszego braciszka

jemii12

a z ktorej strony sobie zmarnowal bo nie widze tego zmarowania ?

Ralph_S_

chyba chodzi o to ze mial tam jakies problemy z narokotykami i prawem.. ale jakos szczegolnie nie interesuje sie jego zyciem, wiec wiecej nie wiem ;)