Maciej Jachowski

5,6
426 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Maciej Jachowski

Niczego sobie wygląda..
Niczego sobie śpiewa (patrz: Jak Oni Śpiewają)...
Nawet można powiedzieć, że nie złe ciacho.. <sexiii> :D

mucha6565

Dobrze, nawet bardzo dobrze wygląda,
bardzo ładnie śpiewa,
i jak mówi to bardzo seksowny głos.
Super facet.
Uwielbiam Go! :*

priyanka_roma

Czym dłużej oglądam JOŚ, tym bardziej zaczynam go KochAĆ:D :P
CUUdny jest:D
Rzeczywiście, ten głos... mmrrrr:D

mucha6565

Tak, głos ma cudny.
A Go to tylko kochać można. :)
Kochany Maciuś!
Wysyłajcie sms'y. :)

priyanka_roma

Może banałem jest to co powiem, ale obserwuję go w JOŚ i oglądam z nim wiele wywiadów na ipli i mam wrażenie, że jest poprostu dobrym człowiekiem. Nie jest wykreowanym "produktem" jak reszta uczestników oraz większość "gwiazdeczek" światka showbiznesu. Zgadzam się z jego rodzicami, którzy powiedzieli w wywiadzie dla ipli, że Maciek ma zawsze "serce na dłoni" i zawsze mówi szczerze co mu leży na sercu. Mam nadzieję, że występy JOŚ przyniosą mu dużą popularność, zrobi się o nim głośno w showbiznesie, no i oczywiście zagra w wielu dobrych filmach=)

mucha6565

Tak muszę się z Tobą zgodzić. Myślę, że właśnie za to Go większość ludzi kocha, za to, że jest szczery, bezpretensjonalny, że nie jest typem "gwiazdki", tak jak to Ty powiedziałaś. Po prosty cud chopak.

mucha6565

Ostatnio rzeczywiście super zaśpiewał i dobrze że on został, a nie ten pajac Wieleba.

mucha6565

Napewno sobie tym uczestnicwem w JOŚ zapewnił, że w najbliższym czasie zagra w jakimś serialiku ;).

Hitek

Wieleba był fajny, ale nie ma co ukrywać Maciek rewelacyjnie śpiewa, powienien wygrać tą edycję. Trzymam za to mocno kciuki.
Zapraszam na www.maciejjachowski.blog.onet.pl .
Maćka we wrześniu zobaczymy w filmie "Fenomen"!

mucha6565

No nie mówię że Wieleba śpiewa źle, ale w Lotto mnie ostatnio wkurzył. Może Maciej nie powinien wygrać, ale polubiłem go ostatnio i widzowie też, bo nie zsyłają go do zagrożenia.

mucha6565

A to Ty założyłaś tego bloga? A fajnie wykonał "Ona jest ze snu".

Hitek

A czym Cię wkurzył Nasz Pan Lotto? :)
A ja sądzę, że Maciek powienin wygrać, chcę mieć Jego płytę. Trzymam za Niego mocno kciuki.
Tak, ten blog jest mojego autorstwa,
tak i owszem świetnie wykonał tą piosenkę!
Mam nadzieję, że ludzie zrozumieli, że On potrafi śpiewać, i dlatego nie zsyłają Go do tej strasznej strefy. :)

mucha6565

Mnie Pan Lotto wkurzył tym że podczas żałoby narodowej przejął się tym, głos mu się łamał, zachowywał się poważnie podczas Studio Lotto a już dzień po żałobie znowu te swoje durne ruchy wykonywał, darł się na antenie. A Maciej Jachowski zagra ważną postać w tym filmie "Fenomen" czy epizodyczną? A gdyby Maciej wygrał to nie miałbym nic przeciwko ale pewnie nie wygra, bo oni pewnie ustawione już mają. A ja mam innych faworytów, ale narazie nie zdradzę, no może jak odpadną to zdradzę ;).

mucha6565

Jakbym był aktorem to bym wystąpił w JOŚ, a Ty? O przed chwilą Ela powiedziała że Maciek dostał 7 punktów ;D.

mucha6565

A co do Daniela to fajnie zaśpiewał:
"Comment ca va, comme ci, comme ci , comme ci, comme ca"
oraz
"Cry just a little bit".

Hitek

Niestety nie wiadomo mi jaką Maciek zagra rolę w tym filmie. Ja mocno wierzę to, że Maciek wygra. :) Ja również bardzo chętnie bym wytąpiła w programie JOŚ.
Wiem, wiem... Słyszałam jak pani Ela to mówiła, Maciek był zaskoczony. Pani Ela powiedziała pierwszy raz coś takiego od pierwszej edycji tego programu, jestem bardzo zadowolona. :)

priyanka_roma

O ile mi wiadomo Maciek w filmie "Fenomen" zagra postać KRZYSZTOFA. Raczej nie jest to rola główna, ale nie taka aż bardzo epizodyczna, można powiedzieć: drugoplanowa=)

mucha6565

To i tak dobrze,
nawet jakby to była rola epizodyczna to i tak bym poszała. :D

mucha6565

Przypomina mi on tego aktora z Samego Życia co gra rolę Łukasza Dunina.

Hitek

O BOŻE!
Całkowite przeciwieństwa!
Co Ty mówisz?! :O

Ale oczywiście, każdy ma inne zdanie.

mucha6565

Podobni są moim zdaniem i z tego samego rocznika :D. Ciekawe czy jego postać z M jak Miłość (Jachowskiego) odzyska względy swojego biologicznego syna.

Hitek

Nie wiem czy odzyska, ale mam nadzieję, że Maćka Jachowskiego teraz będą częściej pokazywać. :)

priyanka_roma

Maciuś będzi w 6 edycja "Jak Oni Śpiewają".
Pierwszy odcienek już 12 września.
Trzymajmy kciuki bardzo mocno!

mucha6565

Chcesz żeby go pokazywali więcej w telewizji? Najlepiej żeby prowadził jakiś teleturniej lub program w telewizyjny. Na żywo dobrze wypadał w Jak Oni Spiewają.

Hitek

W jakimś programie telewizyjnym mógłby wystąpić albo go prowadzić. :)

priyanka_roma

ja też go loffciam ;)

adamb81

Ostatnio w 'M jak miłość' śpiewał :)

priyanka_roma

Tak śpiewał, że aż nie chciałam żeby skończył ;-)

AvantQueTuDis

Nie rozumiem z jakiej racji zasługuje on na ocene 10, oświeci mnie ktoś ?