Maciej Stuhr

Maciej Jerzy Stuhr

6,4
78 238 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Maciej Stuhr

Nie chce czytać tego forum bo mógłbym zmienić zdanie jakie już sobie o panu Macku wyrobiłem, że to jest gość jeden z niewielu o którym sie mówi synuś sławnego tatusia bez cienia ironii. Ale myśle, że coś w tym jest, że Macieja Stuhra ceni sie za to czego dokonał i za to jakim jest aktorem a coraz rzadziej mówi sie o nim - Maciek syn Jerzego. To sa już teraz 2 oddzielne firmy. Stuhr senior był,jest i będzie wielki ale Stuhr junior udowadnia swoją klase i być może kiedyś przewyższy dorobek ojca.Już za samą odwage należy mu sie Oskar,że nie bał sie pójść w ślady ojca i również został aktorem. Na pewno wiedzial z jakim trudem przyjdzie mu osiągać sukcesy w tym zawodzie a mimo to podjął wyzwanie. Gratulacje panie Macieju

wlochacz

tak, włochacz tak samo pomyślałam. Pana Maćka widziałam już w paru filmach i powiem że talent aktorski ma. (czy odziedziczył po ojcu, jak tam chcecie). Poza tym przekonałam się że jest to świetny satyryk.
Swego czasu (a było to dosyć dawno) wstyd się przyznać lecz, nie wiedziałam kim jest, ten jakże wspaniały młody aktor, i cóż się okazało...? (;P) zaraz po moim docenieniu tegoż Pana, i jak tu już Włochacz wspomniał , iż jest jednym z nielicznych aktorów młodego pokolenia, który ma "klasę". (Może uważam tak dlatego, że nie jest on produktem popularnych seriali obyczajowych, i za to Mu chwała)
w parze poszła ciekawość i wtedy to dowiedziałam się, że jest synem równie dobrego aktora.
Żadnej ironii nie było w moim niewielkim zaskoczeniu.
To chyba na tyle, zostawiam raczej wysoką ocenę u Pana MAćka i mam nadzieję że dalej będzie podążać ścieżką kariery aktorskiej, uszczęśliwiając przy tym wielu ludzi.
Pzdr ;)