Straciłem do tego aktora szacunek po roli w antypolskim filmie Pokłosie. Nie potrafie o tym akorze powiedziec Polak .
Coś się zawiesza.
Na szczęście nie tacy jak ty decydują, którzy Polacy są lepszymi Polakami i którzy wypełniaja swoje powinności wobec swojego kraju, a nie tylko wobec siebie samego.
Straciłem do tego aktora szacunek po roli w antypolskim filmie Pokłosie. Nie potrafie o tym akorze powiedziec Polak .
Zgadzam się z tobą. Też straciłam do niego szacunek po Pokłosiu. Taki zakłamany film nie powinien w ogóle istnieć!!!!
Czemu przestaliście pisać w tym temacie. Był śmieszny i można było się uśmiać :) Napisz coś jeszcze, proszę. Myślę że w kabarecie zrobiłbyś karierę :)
Nie znam się na żydowskich kabaretach. Możesz mi pomóc zrozumieć z czego śmieją się żydzi w poniższym filmie. Dla Polaków (i nie tylko) jest to co najmniej szokujące.
"Israelis feel 'like nobody understands'"
https://www.youtube.com/watch?v=w5d_jdr15XU
A może warto się zastanowić nad swoją "polskością". Czasami warto uderzyć się w pierś i przyznać się do błędu. Oskarżanie aktorów, nie zagłuszy prawdy. Tak było i nic tego nie zmieni. Pozdrawiam serdecznie
Polka
Więc zastanawiaj się nad swoja polskością. Czasami warto uderzyć się w pierś i przyznać się do błędu. Więc to zrób. Polko