Maciej Stuhr

Maciej Jerzy Stuhr

6,4
78 238 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Maciej Stuhr

Spotkałem go na festiwalu w Gdyni. Pytam się go:
"Panie Maćku, czy mogę sobie z panem zrobić zdjęcie?"
"Oczywiście, tylko szybciutko, bo żona mi marznie.
Zrobiłem sobie z nim ładne zdjęcie (zdjęcie na moim blogu).

Następnie pytam się go:
"Wiem, że dużo wymagam, ale czym mógłbym jeszcze autograf?"
"Oczywiście, bardzo proszę i nie trzeba mnie przepraszać, w gruncie rzeczy po to tu
jestem, aby rozdawać autografy i robić sobie zdjęcia"

Dostałem autograf :)

Potem mówię:
"Dziękuję bardzo, i proszę pozdrowić swojego ojca"
"Oczywiście"
:)

Nie robił, ani min ani fochów, zachował się normalnie, bardzo przemiły facet :)

Jachu95

Ja go spotkałam na festiwalu w krakowie ale nie miałam czasu żeby z nim pogadać:(

Jachu95

Czyli jego zachowanie jest odpowiednikiem jego przemiłego i sympatycznego wyglądu.

tomucho77

czyli nie jest prawdą że bogaci ludzie są egoistyczni i mają innych w dupie

dawid10809

Trafiłeś w sedno sprawy.

dawid10809

Tak. Zrobieni są po to by w każdym miejscu i w każdym momencie odpowiadać na wszystkie pozdrowienia, możliwości zrobienia zdjęcia i wzięcia autografu. I mają z tego czerpać przyjemność.
Chociaż w sumie to jak na jakimś konwencie to jest, to wtedy nie powinien być jakiś opryskliwy, tylko taki, jaki być musi dla tych, co przyjechali.

Jachu95

Jaki ojciec, taki syn :) Ja miałam okazji posiedzieć na kameralnym spotkaniu z Jerzym Stuhrem(promował książkę), fajnie można było z nim pogadać, zero jakiegokolwiek nadęcia. Dobre wychowanie, to podstawa. Nie ma wtedy znaczenia czy jest ktoś gwiazda czy nie, jak jest dobrze wychowany, to po prostu zachowuje się normalnie.

Jachu95

Ciekawe jak długo jeszcze będzie taki miły, jak mu ludzie na prośbę, żeby się pospieszyć, będą jeszcze d... zawracać o autograf...