VOYTEK jak możesz mówic takie rzeczy!!!!!!!! Jestes po prostu nieobrzezaną świnią!!!!!! Kocham Maćka Stuhra i nie pozwolę aby ktoś wypowiadał się o nim w taki sposób!!!!!! Maciek jest człowiekiem wprost idealnym pod każdym względem! Ma kochającą żonę i jest, i będzie jej wierny do końca życia!!! Weź się schowaj ty kukło VOYTEK! Jeszcze raz napiszesz coś w tym stylu o Maćku to nie ręcze za siebie! Zachowaj dla siebie te informacje!!! I JEŚLI CHCESZ WIEDZIEĆ to z doświadczenia wiem, że Maciek czyta te komentarze i może być mu bardzo przykro!!!!!! A to byłoby nie dopuszczalne! Bo kiedy ktoś mówi o nim źle, to ja czuję się jeszcze okropniej niż on by się czuł gdyby przeczytał te informację!!! Słyszysz VOYTEK!!! OK! Nie zabraniam wygłaszać ci własnego zdania, ale proszę nie pisz takich głupot!!! Wiesz ile jest wiernych fanek Maćka?! No właśnie! Bardzo dużo! Weź sobie to do serca, że jak napiszesz te bzdety to jakieś 3% z nich może w to uwierzyć i pomyśleć że to prawda!! A ja i ty wiemy, że to nie jest prawdą!!!! KOCHAM CIĘ MACIEK!!!!!!! JESTES ŚWIETNY!!!!! I NIE ZWRACAJ UWAGI na VOYTKA!!!! On ci po prostu zazdrości :) - wpadnij do mnie na bloga, napisałam nowy wierszyk, myślę że ci się spodoba :)