Maciej Stuhr

Maciej Jerzy Stuhr

6,4
78 238 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Maciej Stuhr

Apel do Filmwebu by kasować wszystkie posty znieważającego tego bardzo dobrego aktora. Pokażcie że nie zależy wam tylko na liczbie kliknięć....

siLk_2

Pewnie wszystko kasować. Jak się komuś jego gra nie podoba to trudno - głos mają tylko ci co się podoba. Radze odwiedzić lekarza specjalistę.

Rudolfo

Wiesz dobrze że nie miałem na myśli krytyki jego aktorstwa. Raczej posty w stylu "1/10 dla mnie przestał być Polakiem"....

siLk_2

Ostatnio Pan Maciej w roli pożytecznego idioty wypał bardzo wiarygodnie.

greggmm

Kolejny sfrustrowany obrażony Pokłosiem?

siLk_2

Stwierdziłem tylko fakt.A jeśli chodzi o Pokłosie to według mnie Pan Maciej zagrał w tym filmie bardzo sugestywnie.Co tu dużo mówić najlepsza rola w jego raczej mało imponującym dorobku.Nigdy nie byłem i nie będę sfrustrowany żadnym filmem.

greggmm

To raczej subiektywna opinia, a nie fakt. Faktem jest że mamy dziś sobotę 1 grudnia.

siLk_2

Stuhr dobrze zrobił. Brawo za odwagę.

siLk_2

a najlepsze jest to ze wielu tych krzykaczy "patriotów" filmu Pokłosie nie widziało.

siLk_2

Jestem patriotą ale oceniam go za talent aktorski 9/10

maciekd_filmweb

A co takiego niepatriotycznego zrobił Stuhr :) ?

siLk_2

jego głupie wypowiedzi na temat polskiego "antysemityzmu" i rola w Pokłosiu, ale mimo wszystko wysoko cenię jego talent aktorski

maciekd_filmweb

Dlaczego głupie? Nie każdy Polak jest antysemitą, ale zapewniam Cię że zdarzyło mi słyszeć że Żyd jest taki, a nie inny...Antyzemityzm w Polsce był, jest i będzie, ważne jednak że nie jest powszechny.

siLk_2

Antysemityzm to odnoszenie się do ludzi pochodzenia żydowskiego z pogardą, nienawiścią. A Polacy raczej się tak do Żydów nie odnoszą

maciekd_filmweb

To jest Twoja opinia i zakładam że z takimi zjawiskami się nie spotkałeś. Ja mam inne zdanie.

siLk_2

Bardzo dobrze, że zagrał w tym filmie jejku, w Polsce tak jest, że cebulaki już mają 'bul' dupy, jeśli porusza się niewygodne tematy.