Apel do Filmwebu by kasować wszystkie posty znieważającego tego bardzo dobrego aktora. Pokażcie że nie zależy wam tylko na liczbie kliknięć....
Pewnie wszystko kasować. Jak się komuś jego gra nie podoba to trudno - głos mają tylko ci co się podoba. Radze odwiedzić lekarza specjalistę.
Wiesz dobrze że nie miałem na myśli krytyki jego aktorstwa. Raczej posty w stylu "1/10 dla mnie przestał być Polakiem"....
Stwierdziłem tylko fakt.A jeśli chodzi o Pokłosie to według mnie Pan Maciej zagrał w tym filmie bardzo sugestywnie.Co tu dużo mówić najlepsza rola w jego raczej mało imponującym dorobku.Nigdy nie byłem i nie będę sfrustrowany żadnym filmem.
jego głupie wypowiedzi na temat polskiego "antysemityzmu" i rola w Pokłosiu, ale mimo wszystko wysoko cenię jego talent aktorski
Dlaczego głupie? Nie każdy Polak jest antysemitą, ale zapewniam Cię że zdarzyło mi słyszeć że Żyd jest taki, a nie inny...Antyzemityzm w Polsce był, jest i będzie, ważne jednak że nie jest powszechny.
Antysemityzm to odnoszenie się do ludzi pochodzenia żydowskiego z pogardą, nienawiścią. A Polacy raczej się tak do Żydów nie odnoszą