Siemanko!Jestem 13-letnią dziewczyną z Koszalina i tańczę Break'a.Interesuje się Madonną po naszym wypadzie z grupą taneczną na pewne ziomowiska na jakiś stary dworek...!Po treningu było troche nudno,więc Trenerka puściła nam film o Madonnie.Był tak wstrząsająco z a j e b i s t y,że szok.Wszyscy się normalnie obsrakatakali się.Opowiadał o początkach jej kariery.jej mięśnie były tak wyrzeźbione,że niektórzy mogą pomarzyć.Ta kobieta była super laską.Dbała o figure tak,że ja już bym nie żyła gdybym'aż'tyle jadła.Ona była jest i będzie tak giętka i elsatyczna jak zawsze.jej tancerze byli też tragicznie mocno wysportowani.Ej,czy wy wiecie ile ona ma lat...na Klipie Holywood ona robi szpagat i wierzcie,że żadna tam B.Spears,X-tina,Shakira,S.Oricco-coś takiego i wiele innych by tego nie zrobili!!!Nie dość,że coolowo-wypasowo tańczy,centralnie tak jak Król Popu Michael Jackson-możecie mowić,że jest pedofilem,że się rozpada,ale tańczy zajebiście.To on wniósł na Świat styl Electro Boogie.Pierwszy taniec z zacinami electro.Jak on Robi moonwalka to nikttak nie potrafi.Oni oboje są tak Świetni...nie mogę pisać....-po 5 minutach!Obydwoje ciężko weszli na szczyt kariery,ale zrobili to.Ja znam ich biografie od urodzenia i mówię wam nie zwracajcie uwagi na przeróżne ploty bo dziennikarze itp.piszą o takich bzdurach,żeby zarobić dużo many.Ja nie mówię,że ten temat o tych zdjęciach na tym forum jest oszukaństwem.On może być prawdziwy,ale za dużo afery...!Dla mnie oryginalni ludzie(zajebiści)to:Madonna,Michael Jackson(M.J.),Bruce Lee,Merilyn Monroe,Żaklin Cenedy,Aaliyah,niektórzy wykonawcy polskiego hh!!!Poczytajcie sobie o nich,a napewno was to zainteresuje.Troche przekrętów nie zaszkodzi.Posłuchajcie sobie ich muzy i popytajcie starych na temat M.J. i Madonny.Napewno będą dużo wiedzieć o nich.Dzięki za przeczytanie...!!!