Niesamowicie pociągający aww... Skandynawskie rysy twarzy może to to, nie wiem. Jestem dziwna?
Niesamowicie pociągający aww... Skandynawskie rysy twarzy może to to, nie wiem. Jestem dziwna?
hajs? co mi po jego pieniądzach? hahahah chodzi o jego twarz no i posturę też w sumię :D
Co za idiotyczny komentarz. Czy ty, kretynie, patrząc na kobietę i oceniając ją, bierzesz pod uwagę tylko jej pieniądze? Uważasz, że wszystkie aktorki, łącznie z tymi po 60/70 są seksowne, dlatego że mają pieniądze? Jesteś niedorozwinięty w takim razie. Jak można uważać, że Meryl Streep jest seksowana, dlatego że jest bogata? Żałośni incele.
Piąteczka! W roli Hannibala zauroczyłam się w nim po uszy :) Choć początkowo mnie odrażał, teraz mnie niesamowicie pociąga :)
Dla mnie ma coś wspólnego z Willem Dafoe... Tak brzydki, że aż przystojny :)
mi się podoba jeszcze Kevin Spacey :D w tej młodszej wersji oczywiście :)
to jest MĘŻCZYZNA z krwi i kości, w każdym calu mmmrr - każda litera tego słowa w przypadku Madsa ocieka wszystkim co seksowne, pociągające, tajemnicze, mroczne, ostre... ojj można długo tak wymieniać ;) wiecie o co mi chodzi ;>
Mads jest po prostu MĘSKI, nie trzeba być przystojniakiem aby być męskim. A męskość pociąga kobiety, zwłaszcza gdy coraz więcej lalusiowatych panów nas otacza. Wolę niezbyt ładnego Madsa od jakiegoś opalonego lalusia z ogolonymi nogami i wyżelowaną grzywą. Podobnego uroku dopatrywałabym się w Danielu Craigu (aktualny James Bond, jakby ktoś nie wiedział), klasycznym pięknisiem to on na pewno nie jest :)
Przy powyżej wymienionych samcach, każda niewiasta poczuje się prawdziwą kobietą.
No i jeszcze jedna sprawa. Mads emanuje niesamowitą i trochę mroczną pewnością siebie, ale nie taką bezczelną i nachalną, raczej taką dosyć nonszalancką "no cóż poradzę, że jestem taki za_ebisty, musiałem to zaakceptować, ty też powinnaś" :D:D coś w tym stylu, ciężko mi przelać moje myśli na monitor, klawiaturę tudzież :)
no i Mads był kiedyś tancerzem.. ciekawe czy wciąż jest taki elastyczny ;)
Racja :) I co do Craiga to tez mam takie odczucie :) Ale Mads, tylko w trochę młodszej wersji, i męski i zajebiście przystojny. Moim zdaniem :D Hahah, co do jego elastyczności to nie mam pojęcia XD
no a jak Panie naprawdę Pana wielbią, to tu chyba i coś fajnego i erotycznie mrocznego na tapetkę się znajdzie :D
http://madsonline.tumblr.com/tagged/photo
Maćkowi Stuhrowi się to udało ;)
http://bi.gazeta.pl/im/1b/d1/c5/z12964123Q.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=ZBO_bal4i2Y
w ok 8 min się oświadcza :) ale warto zobaczyc cały filmik
ten facet to uosobienie wszystkiego co podoba mi się u mężczyzn ;D
http://24.media.tumblr.com/1e43506cda1710f1e411c0d7e48f9567/...
widzę że jakieś niespełnienie.... wy za to chcecie "ruchać" te brzydkie, ale za to z bogatym wnętrzem ;)
Nie dostawałem koszy. Zawsze miałem duże powodzenie, bo jestem bardzo przebojowym i
na dodatek przystojnym mężczyzną.
Zanim się ożeniłem miałem blisko 50 pięknych kobiet, którymi się zwyczajnie bawiłem z powodu tego, że kobiety najgorzej traktują wartościowych facetów, a są łatwe dla przystojnych lub zamożnych lub przebojowych mimo, że tacy traktują kobiety najbardziej przedmiotowo. Irytowało mnie i gardziłem nimi.
Kobiety najłatwiejsze są dla najpłytszych facetów -
przystojnych lub zamożnych lub przebojowych, którzy:
-najbardziej bajerują kobiety
-zaliczają najwięcej kobiet
-traktują je jak zabawki do seksu
-okłamują
-zdradzają
-są nijacy, najpłytsi
A kobiety:
-takimi się zachwycają, bo ktoś przystojny lub zamożny lub przebojowy
-takim najłatwiej dają seks, miłość, związek
-z takimi godzą się na seks bez zobowiązań
-z takimi godzą się na seks licząc na związek i są wykorzystane
-nie chcą starań, wolą po stokroć wybrać same płytkiego faceta, który im się podoba niż mieć starania wartościowszego, który im się nie podoba
-przez takich są okłamywane i zdradzane
-gdy mają wartościowszych facetów same okłamują i zdradzają
Prawie każda kobieta na świecie jest najłatwiejsza dla najpłytszych facetów.
Kobiety nie oceniają po przeszłości facetów. Dlaczego ?
Dobrze wiedzą, że przystojni lub zamożni lub przebojowi to trzy typy facetów,
którzy najwięcej zaliczają kobiet i traktują kobiety najbardziej przedmiotowo.
Wiedzą też, że największa szansa, że ją też potraktują przedmiotowo lub w przyszłości będą zdradzać, a mimo to najchętniej z takimi wolą ryzykować poznanie i najłatwiej takim dają seks czy miłość.
Same też nie chcą być oceniane po przeszłości, bo nie chcą być oceniane jako dziwki., że najgorzej traktują wartościowszych, a są łatwe dla najpłytszych facetów (zamożnych/przebojowych/przystojnych).
Że z takimi godziły się na seks bez zobowiązań.
Że z takimi godziły się na seks licząc na związek i były wykorzystane.
Że dawały się takim na tacy.
Że przez takich były okłamywane i zdradzane.
Bo te fakty o przeszłości powiedzą facetowi dużo o kobiecie, że w drodze selekcji naturalnej najgorzej traktowały wartościowych, a były łatwe dla najpłytszych facetów, którzy traktują przedmiotowo kobiety więc kobieta jest próżna, płytka, egoistyczna.
Mnóstwo płytkich facetów pada do stóp kobietom pięknym i jest z byle jaką pustą ładną lalą i nie mają wymagań, gdy nie jest inteligentna, wartościowa, że jest egoistką, materialistką, wariatką, że nie ma żadnych pasji i hobby, że nie jest zgodna, że nie jest spójna i godna zaufania, że ma złą przeszłość itp
Co jest najbardziej atrakcyjne dla kobiet:
Na 100% nie wygląd. Przystojni mają powodzenie, ale nie największe.
Najwięcej kobiet zaliczają:
sławni > przebojowi > zamożni > przystojni > faceci bez tych atutów
Kobiety najłatwiejsze są dla:
sławnych > przebojowych > zamożnych > przystojnych > facetów bez tych atutów
Więc nie chodzi im aż tak bardzo o wygląd jak o bezpieczeństwo, męski przebojowy charakter czy emocje.
Z tym, że zamożny czy przystojny nie musi wiele, może być byle jaki, a jakieś chętne samice same się znajdą i dają na tacy.
O sławnych same kobiety się starają.
Natomiast przebojowi mężczyźni nie muszą mieć wyglądu dobrego wyglądu czy kasy,
ale to, że mają większe powodzenie od statystycznego zamożnego czy przystojnego mężczyzny wynika, że dają z siebie dużo więcej, by mieć większe powodzenie od zamożnych czy przystojnych i muszą mieć dużo bardziej atrakcyjniejszą osobowość nad którą musieli poświęcić trochę swojego życia.
Kurde, dobre to, przeczytalem calosc :-D a sam watek z Madsem b.duzo daje - pod wzgledem spolexzno-poznawczym. Pozdro dla prawdziwych kobiet
To znaczy, ze wypowiedzi tu zebrane obrazuja jakie kobiety maja preferencje wzgledem meskiej urody. Oczywiscie to mocne splaszczenie tematu, ale jakies tam wnioski mozna wysnuc.