Magdalena Berus

5,5
2 641 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Magdalena Berus

...Kristen Stewart, tak w pewnych ujęciach. Kiedy oglądałam zwiastuny dwóch filmów z jej
udziałem czasem odniosłam takie wrażenie. Mam nadzieję, że okaże się lepszą aktorką. :)

yukarii

Ile widziałaś filmów z Kristen? A co do Berusy, chodziliśmy do tego samego gimnazjum: )

verne_13

Hmmm... nie wiem, koło 6. może 7. Generalnie to nie jest do niej podobna, tylko w tym zwiastunie w pewnych momentach jak już pisałam, takie przelotne wrażenie podobieństwa. :)

yukarii

Bardziej to ona jest podobna do hannah murray (cassie z serialu skins).
http://www.skinsmusic.co.uk/images/cassie/Cassie%20and%20Michelle.jpg
http://1.fwcdn.pl/ph/61/90/606190/358898.1.jpg - szczególnie tu :)

yukarii

Mi przypomina Gierszała ;D

czekolada143

Kuba Gierszał jest przystojnym chłopakiem, a ona ładną dziewczyna

kubagierszal_love

zgadzam się Kuba jest atrakcyjny, ale ona mi się wgl nie podoba z urody. zbyt męska może przez to podobieństwo do niego.

czekolada143

mnie też przypomina Gierszała, nawet bardzo :)

Narysowana

mnie tez w niektorych scenach w bejbi blues przypomina Kristen Stewart! a myslalam, ze tylko ja mam takie odczucia:) chociaz do Cassie tez jest w sumie podobna.

użytkownik usunięty
Narysowana

Tak! W zwiastunie "Nieulotnych" w tych blond włosach wygląda jak jego siostra bliźniaczka:)

zgadza się, aż się zastanawiałam, czy to nie kolejny film o kazirodczych uczuciach :D

użytkownik usunięty
Narysowana

Z Kubą każdy film jest fajny:) A tak na marginesie wybieram się na "Bejbi blues. Jestem ciekawa czy faktycznie Magda gra tak autentycznie jak słyszałam, czy po prostu jest sobą i będzie jak powiedział Mateusz Kościukiewicz przebywała przed kamerą. Zobaczę, przemyślę i wystawię jej ocenę, po zobaczeniu " Bejbi blues" i "Nieulotnych". Ktoś nadmienił, że Magda w niektórych scenach przypomina Kristen Stewart- miejmy nadzieję, że tylko tak wygląda:) Pozdrawiam:D

nieeee nie wystawiaj aktorce oceny tylko po obejrzeniu zaledwie 2 filmów , tak się nie robi.
Chyba ze intuicyjnie ją wyczujesz! ;)
Kiedyś tak wystawiałam oceny , ale teraz uważam ,że to głupota bo jeśli nie uda się komuś dobrze zagrać w jednym filmie, bo np.reżyser źle prowadził to już aktor jest skreślany często nie z jego winy :) Często jest to wina reżysera bądź scenariusza.....Dawajcie aktorom szanse! :) Pozdrawiam ! :)

użytkownik usunięty
alexa_b

Spoko:) Jeżeli zagra jeszcze w kolejnych filmach, ( i mnie zainteresuje) projektach chętnie ją zobaczę i ocenię.

pierwsza myśl gdy zobaczylam zwiastun w 10 sekundzie to myslalam ze po prawej stronie lezy Gierszał:D

czekolada143

o, nie jestem sama. dla mnie też - mega podobna do Gierszała :D

czekolada143

hahaha też to zauważyłam , ale wolę tą męską wersję. On jest przystojniejszym facetem niż ona ładną kobietą xD Choć urodę ma ciekawą.Muszę zobaczyć jak gra...dlatego niedługo pójdę na Baby blues, ktoś już widział? Koleżanka powiedziała ,że nie warty uwagi :( Tylko nie spojlerować ! :)

yukarii

niekoniecznie,ale trzeba przyznać, że ładna laska jest :)

yukarii

wiecie do kogo ona jest podobna ? do RACHEL MCADAMS. i do CHLOE MORETZ - szczególnie jeśli dodać do tego sposób grania i ogólną manierę.

bjorkish

Zdecydowanie podobna do Rachel McAdams!!!

yukarii

Z twarzy to podobna zupełnie do nikogo

użytkownik usunięty
yukarii

raczej wierna kopia gierszała
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/270358_189029014570535_15 92703738_n.jpg

yukarii

ani trochę nie podobna do Kristen, poza tym Kristen jest zajebistą ktorką. Polecam The Runaways i Witamy u Rileyów z jej udziałem, najlepsze filmy