Magdalena Walach

7,0
10 531 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Magdalena Walach

Bardzo ją lubię od momentu gdy pojawiła się w pensjonacie pod różą Pani Magda to miła,sympatyczna kobieta nie gwiazdorzy i za to ją lubię i za to że gra w moim ulubionym serialu M jak miłość i za urodę nie mogę się na nią napatrzeć.

kinomanka_13

Zgadzam sie, bardzo fajna aktorka i miło się ogląda seriale z jej udziałem :) Przypadła mi jakoś do gusty w serii "Twarzą w Twarz" i od tamtej pory oglądam seriale z jej udziałem (chyba że typowo jakiś gniot a Polak potrafi spartolić co nie co :D ).

p.s
Można by jej zmienić zdjęcie profilowe ? :> wydaje mi się że znalazło by się lepsze ujęcie :)

Wifirifi

cieszę się że się ze mną zgadzasz muszę ci powiedzieć że to sympatyczna osoba bo nie dawno napisałam do niej do teatru Bagatela list z prośbą o zdjęcie z autografem i dostałam po 3 tygodniach i też oglądam seriale z jej udziałem ale te które są o 22:00 to już nie bardzo. Mam nadzieje że Panią Magdę zobaczę w jakimś filmie w głównej roli

kinomanka_13

Aaa no to gratuluję :) nigdy nie sądziłem że aktorzy odpowiadają na takie listy i odsyłają faktycznie to o co proszą fani (wiadomo że nie spełniają każdej zachcianki ;) )W Komisarzu Alex'ie ma jedną z głównych ról więc jest oki :) w Twarzą w Twarz również zagrała główną rolę u boku Małaszyńskiego

Wifirifi

mi się najbardziej podoba mi się jej rola Lucyny w Komisarz Alex i rola Agnieszki w M jak miłość i podobała mi się jej rola Iwy w Pensjonacie pod różą lubiłam ten serial szkoda że nie ma już tego serialu świetna rola Magdaleny Walach i Agaty Kuleszy.

kinomanka_13

Ja tam z M jak Miłość jej nie kojarzę za bardzo :D chociaż jakieś przebłyski są.Ogólnie to każdy serial możesz sobie obejrzeć na internecie :)

Wifirifi

miałam iplę to oglądałam pensjonat pod różą chwilowo nie mam