Może i ładna, może i aktorka z niej dobra, ale... czy naprawdę muszę ją wszędzie widzieć? ;_; To jest taki typ celebryty którego zaraz widzę po tzw. ''otworzeniu lodówki''. No dosłownie.. ona jest wszędzie. Denerwuje mnie to!
STRASZNIE!
Ładna może i jest ale ma taki wkurzający uśmiech/styl bycia (sam właściwie nie wiem co).
Nie wiem.. może to ja nie lubię rudych? Może to z nią jest coś nie tak? A może za dużo ją promują?
Niech już sobie dadzą na wstrzymanie z tą aktorką. Żadna aktorka mnie tak nie wkur...za jak ona. :/ ŻADNA!
Aha... chyba faktycznie masz uprzedzenia.porównaj ją sobie do Kurdej Szatan i świat będzie piękniejszy, uwierz mi Magda Walach jest cudowną aktorką i obsadzeni e jej w wielu rolach wpływa na korzyść polskiego kina
aktorką jest dobrą, i nie rozumiem czego się jej czepiasz przecież jest dobrą aktorką, nie chodzi na ścianki pozować, nie jest celebrytką, jest bardzo sympatyczną osobą to czego szukasz dziury w całym ? I nie widzę żeby była wszędzie bo gra tylko w MJM , Alexie, zagrała w Ziarnie Prawdy, a w prasie mało jej jest, jedynie jest z nią wywiad w zwierciadle, i w kurierze TV jest na okładce. Ja do Pani Magdaleny nic nie mam to moja ulubiona aktorka, zaraz po Lipowskiej, Kumorek, Moro, Kulig, Trzepiecińskiej.
Mnie ona strasznie irytuje. Nie wiem czy to jej sposób bycia czy kolor włosów, czy co tam jeszcze.
Nigdzie nie napisałem, że jest złą aktorką. Swoje role odgrywa dobrze, aczkolwiek odnoszę takie wrażenie, że jest wciskana wszędzie. Wyjątkowo mam na nią alergię.
Kolor włosów? Człowieku to nawet nie jest stereotyp, nie wiem jak to nazwać. Jak już mówiłam świetnie że reżyserzy ob sadzają ją w wielu rolach. Zasługuje na to.
Mnie ona strasznie drażni.
Btw. to nie był stereotyp. Po prostu jej nie cierpię, choć twierdzę, że aktorką jest bardzo dobrą.
właśnie nie ocenia się człowieka po kolorze włosów, czy skóry. Co za naród że tak ludzie oceniają ludzi rudych, że jak rudzi to fałszywi.
Nie oceniam jej na podstawie koloru włosów!
A jeśli już to po prostu nie podoba mi się jej odcień i tyle. :P
Po prostu za nią nie przepadam. Jest za bardzo rozpowszechniona i taka...sam nie wiem jak to nazwać, ale coś ma wkurzającego w sobie.