Magdalena Walach

7,0
10 531 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Magdalena Walach

Przyjechałam do Krakowa na wakacje i które dnia poszłam na zakupy do centrum handlowego (Galerii Krakowskiej) przechodziłam koło różnych sklepów i nagle zauważyłam ją koło mnie jak przechodziła ...

iloveMeryl

zazdroszczę

Karaczi

No fajne uczucie było ;) a ty spotkałeś/aś (?) kiedyś kogoś sławnego ???

iloveMeryl

no ba :)

laleczka874

A kogo ???

iloveMeryl

Kubę Wojewódzkiego, Dominikę Ostałowską, Dorotę Wellman, Michała Piróga, Dorotę Zawadzką, Anitę Sokołowską, Alana Andersza, Lidię Popiel, Tadeusza Rossa, Tomasza Kammela, Marcina Nowaka, Tomasza Luberta, Tomasza Sekielskiego,Magdę Modrą, zespół Czerwone Gitary, Boys, Akcent, Bajm, Wilki, Andrzeja Piasecznego, Jacka Stachurskyego, Pawła Poncylisza, Ludwika Dorna, Marka Starybrata (nie wiem czy dobrze odmieniłam) ... Podejrzewam, że wielu nie kojarzyłam z nazwiska albo po prostu już nie pamiętam ;) Ponadto rozmawiałam telefonicznie z Wiktorem Zborowskim i Małgorzatą Potocką. A eurodeputowany Marek Migalski był wykładowcą dwóch przedmiotów na moim kierunku studiów.

laleczka874

Łuuu widzę że trochę się tego nazbierało hehe ;)

iloveMeryl

bywa z synem w parku jordana w krakowie

ana7

To ja też miałem taką sytuacje 2 tygodnie temu w niedzielę, jak w temacie. Tylko, że ja widziałem ją w empiku. Była z mężem i synkiem. Podszedłem wziąłem autograf, od niej i męża. A ja jej mąż do mnie : "Ciesze się, iż Pan pamięta moje imie jakie mam naprawdę, a nie serialowe". Bo ja powiedziałem "Panie Pawle, czy można poprosić o autograf". Bardzo miłe małżeństwo. A tak na marginesie. Pani Walach, dla mnie jedna z najpiękniejszych polskich aktorek.

MaksSpisak

zazdroszczę ci że widziałeś/aś Panią Magdę i jej małżonka chciałabym dostać od nich autograf ale nie wiem jak mam to zrobić.

kinomanka_13

Ja jestem z natury bardzo otwarty do ludzi. Normalnie się pytam czy można autograf, jak ma dany aktor/aktorka chwile czasu na rozmowę rozmawiamy o Ich projekcjach w jakich wystąpili wcześniej.

kinomanka_13

umarłem:)