To zemsta komunistów za to że obaliliśmy system stwożony dla ludu pracującego miast i wsi.
Biorąc pod uwagę, że (podobno) studiuje aktorstwo to być może za parę lat status 'aktorki' będzie jej można przypisać bez specjalnej przesady (aktorka w sensie absolwentka wydziału aktorskiego, niekoniecznie od razu aktorka przez 'duże A', jako, że do takiej to jej dUUUUżo brakuje i wątpię prawdę powiedziawszy, bo wogóle kiedykolwiek to osiągnęła).
dla mnie będzie to gwiazda i mogę ją śmiało tak nazwać.
Dlaczego w nią wątpisz cieciu?!!
Ciecia to sobie w rodzinie poszukaj !
Jeśli zamierzasz tak wyrażać swoje opinie to dla mnie twoja wartość jest równia ZERU, śmieciu ! Wątpię w nią i w jej aktorstwo, a to, czy ci się to podoba mam - mówiąc dosadnie - gdzieś !
Przy okazji naucz się pisać - 'Najładniejsza laska - Dada Elektroda'
Nie laska, a kobieta i nie Dada, a Doda, analfabeto !
Możesz sobie życzyć lub nie, ale będę się wypowiadał tam, gdzie chcę i jak chcę ! Dotarło ? I taki śmieć nie będzie mi tego zabraniał. A cha, gdyby w twoim pustym czerepie zrodził się pomysł napisania czegoś na moim blogu to z góry informuję cię, że cokolwiek nażygasz - od razu wywalę, bez pytania !
cwelu jeden, ja już szkołę (bo zapewne tę klasę masz na myśli - resztką swoich komórek mózgowych) mam za sobą, więc nie bredź więcej co ci ślina na ozór przyniesie ! A zakładać to sobie możesz - gacie na swój pusty łeb !