Przykro, że ktoś taki jak Freak'a wogóle istneije w świadomości przeciętnego odbiorcy kultury masowej w Polsce. Ona uwłacza nie tylko ludzkiej godności ale...brak mi słów na taką miernotę. Ktoś taki robi karierę w tym kraju. Takie dno, takie zero. Taki totalny kicz, bezguście, mizernota, bylejakość, taka taniość, ta zwykła, zdresiona szmata na poziomie gówniary z prywatnetgo gimnazjum dla nadzianych odrzutów, która siedzi 2 rok w pierwszej klasie. Nie robi nic! A ląduje na okładkach chyba całkiem poważnych i przyzwoitych czasopism i tygodników publicystycznych. Socjologiczny fenomen! Jej brak talentu jest wręcz namacalny i spływa zimnym potem po karku, kiedy tylko Frytka rozpoczyna swój akt. Każdy, kto stracił 9 minut życia na zobaczenie jej popisów w 3 edycji baru( kolejna rzecz, która mnie zastanawia- kto finansuje takie gówna i czy wogóle istnieje zapotrzebowanie na taki szlam, taką wtórną kopię zachodniego odmóżdżonego rality show?) wie jaka to podła, zawzięta, zchamiona, prostacka osoba, a każdy kto widział 3 czy 2 ( nie pamiętam) edycję kolejnego wspaniałego programu-big brother polska- wie, że to zwykła dziwka. Ok ma wszystkie potrzebne w showbiznesie cechy-jest bezwzględna, zawzięta, zdeterminowana, sama mówi o sobie, że jest charyzmatyczna, ale tego to akurat nie można subiektywnie ocenić i potrzeba aby inni to stwierdzili. Ja uważam, że jest zwyczajnie bezczelna przy czym nie ma żadnego gustu, jej poczynania są niesmaczne i celuja w poklask i uznanie dla jej ambicji bycia sławną i znaczącą, pierwszą damą polskiego szoł biznesu. Dalej, jest naturalnie absolutnie pozbawiona jakiejkolwiek skromności i zrobiła by laskę samemu Wojewódzkiemu, o 22 30 w niedzielę na tvn 4 gdyby tylko miało to zagwarantować jej upragniony sukces, chociaż podejżewam że fellatio w jej wykonaniu jest fascynujące w równym stopniu co ta smama lub podobna czynność w wykonaniu 45 letniej tirówy. O sobie mówi także "kobieta wyzwolona"- kobieta "rozruchana", "rozpierdolona", "rozkurwiona", kobieta "wiadro", kobieta "pogromczyni i niedoszła zabujczyni aldka", te i jeszcze wiele innych utrzymanych w podobnym tonie epitetów doskonale bardziej by tutaj pasowały.
Jednym zdaniem: Pani już dziękujemy. Przyszła, popiła, pojadła, possała i może wypierdalać.