Maja Frykowska

Agnieszka Frykowska

3,7
130 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Maja Frykowska

nigdy nie pojde do Burger Kinga tak mi go obrzydzila jak udawala Marylin spiewajaca Hapi bursdej tu ju hapi bursdej tu ju Marylin w grobie sie przewracala cala jej cholerna piosenke! Jak ta zdzira mogla zbeszczescic pamiec Marylin i kto ja wogole zaprosil na otwarcie BK na pewno robila tam za clowna bo pewnie sobie jaja z niej zrobili nie wierze ze serio ktos by ja tam potraktowal jako "gwiazde wieczoru"! nawet rodzina sie jej wyrzekla i wcale sie nie dziwie kto by sie do niej przyznawal do takiego scierwa! jezeli ktos ja lubi i obraza go moj komentarz niech sie puknie w leb ! mam prawo wyrazac swoje zdanie i to moja opinia wylacznie a tym ktorzy jej niecierpia tak jak ja stawiam wirtualnego( zawsze lepsze nic niz haha) szampana!!!!!!!!!!!!!!!!!

Heerlon00800

Zgadzam sie, sprofanowala piosenke spiewana przez legende kina, niesmiertelna Marilyn Monroe. Frytka przy niej to jeno maluski odprysk. Zero talentu, zero rozumu, zero naturalnosci, za to przeogromne bogactwo pewnosci siebie. Takim ludziom mowimy stanowcze: NIE!

Juvenal

Frytka to zwykła zdzira, ot co!