Maja Frykowska

Agnieszka Frykowska

3,7
130 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Maja Frykowska

http://www.youtube.com/watch?v=667-jFcLt7c [www.youtube.com/watch?v...]

użytkownik usunięty
Kami122

heh, dobre.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
kRis

Nie wystarcza mi słów, żeby ten filmik skomentować. Po prostu banda wieśniaków z frytką na czele- tyle powiem.

kRis

ooooo... wpis mi zablokowali... no to ujmę to ładniej, że jest po prostu beznadziejna

Kami122

Jakie skomplikowane słownictwo. Dosłownie jak żule spod sklepu.

Mr__Angel

Nie wiem czy mam się śmiać czy płakać! To było żałosne i za razem śmieszne. Zrobiła z siebie idiotę i już nic nie zmieni jej wizerunku na przynajmniej "znośny". Tępa, głupia, śmieszna, beznadziejna, prymitywna!!! Wtyd mi za nią, że kobieta tak potrafi się zachować i zniżyć do takiego poziomu. Swoją postawą niczego nie prezentuje. Żadnej wartości. A ta jej płyta jest poprostu denna, zwyczajna szmira. Nie słuchałam jej, ale słyszałam kawałek w "Kuba Wojewódźki" i mam już dość. Moje uszy tego nie zniosły. Fryta, spadaj na drzewo! Bo w Polsce nie ma dla Ciebie miejsca. Jesteś skończona jako artystka, piosenkara, jesli wogóle możne Cie tak nazwać. Robi wokół siebie szum pokazując cycki, bo na nic innego jej nie stać. Wstydź się dziewucho!!!

Tisz

obawiam sie że takim jak ona pojęcie wstydu jest całkowicie obce

użytkownik usunięty
Mr__Angel

Dokładnie, dorze piszesz, 100% racji. Jak stare, zdziadziałe żuliska.

Kami122

Na pewno jej ojciec i dziadek w grobach się przewracają.

Kami122

rewelacja :D hehe, mieszkam na osiedlu szczerze mówiąc o słabej popularności, dużo tu meneli, pijaków i blokersów, ale nikt, jeszcze NIKT nie mówił taką łaciną... coś strasznego

charli_baltimore

to był stary wizerunek Frytki, teraz jest romantyczną piosenkarką i nie używa takich słów
http://www.youtube.com/watch?v=Rii4QXgXXIs

użytkownik usunięty
Kami122

Jeszcze wypadałoby ponajeżdżać na Leszka Fedorowicza - tego co opluł Aldka. Też próbuje swoich sił w aktorstwie, nawet jest na Filmwebie. Tu macie link:
http://www.filmweb.pl/Leszek+Fedorowicz,filmografia,Person,id=119304
Wielki obrońca się znalazł, bokser od 7 boleści. Stary, apodyktyczny playboy, wszystko musi być jak on chce i koniec. Ciekawe, czy to nie jest krewny pana Jacka - naszego wpaniałego satyryka? Jeśli jest, to pan Jacek nieźle się najadł wstydu :-P

Banda głombów kurwa ich mać (przepraszam za wyrażenie) jak janie znosze tych Reality Show, no być może 2 edycja baru i niegdyśdwa światy były w miare fajne powtarzam "w miare", jeśli chodzi o frytke to ma krzywy nos i jest głupia jak byt od lewej nogi jaka piękna łacina, mam nadzieje że jej wstyd teraz jak ludzie sie z niej nabijają. Leszek następny debil, facet po 40 bawiący się w nastolatka broniącego swojej kurwy. A najlepsze w Reality Show jest to że każdy każdemu mówi "ej ale ty fałszywy jesteś" a powiem tak. tam wszyscy są pozerami. W ogóle jak Doda do tej edycji doszła to mało rąk nie załamałem bo od czasu do czasu to oglądałem ale już nie mogłem z tymi durniami. Wstyd i hańba dla Polski jak potem ktoś z zachodu to ogląda, niedziwie się że sieprzyjeło że polak to cham i prostak a do tego złodziej bo prawda jest taka że w takiej belgii wstyd się przyznać do bycia polakiem.

użytkownik usunięty
Mateo_SF

Ale pojebana... szkoda słów.

użytkownik usunięty
Mateo_SF

Z całym szacunkiem Matt, cieszę się, że zgadzasz się ze mną co do Lesia i Fryci ale o czymś zapomniałeś. Przecież na zachodzie też były widowiska reality show i to właśnie stamtąd do nas przywędrowały. Ojczyzną Wielkiego Brata jest bodajże Holandia. Zapewniam Cię, że w zachodnich edycjach reality show też czubków nie brakowało. Też roiło się od pozerów i hipokrytów. Wiem, coś o tym - wujek mi opowiadał, bo trochę czasu spędził za granicą. Były tam jazdy nie z tej ziemi, bo wśród uczestników znalazły się takie osobniki, przy których Lesio i Frycia to pikuś. A mówi się, że Polacy to chamy i prostaki. A co do Fryci to zgodzę się z Kami - takim jak ona pojęcie wstydu jest całkowicie obce.

Kami122

...
Przynajmniej powiekszylem swoj bierny zasob slow :P
Do tej pory rowniez nie slyszalem az takiego natezenia laciny... Ze ktos jest w stanie tak sie wyrazac bez przerwy...
...

użytkownik usunięty
Edek_z_Baranowa

Nawet ktoś w komentarzach pod filmikiem napisał, że rocznie nie używa tylu przekleństw, ile oni zdążyli w ciągu 8 minut.