Marcin KowalczykIII

8,5
21 744 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marcin Kowalczyk

Jak ja nawet nie znam tego typa w filmie zagral kiepsko i juz wiecej w zadnym nie zagra. nie
weimc zym sie an codzien zajmuje ale filmy powinien sobie odpusicic

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Shiftyy

Poważnie? Ja uważam, że powinien kontynuuować swoją filmową karierę. Jest dobry w tym co robi.

Shiftyy

a Ty powiniennes sobie odpuścić komentarze na filmwebie! lepiej byś zrobił niż on odpuszaczając granie! "pozdro"

Shiftyy

GIMBAZA PRZEMÓWIŁA

Shiftyy

ale pieprzysz, właśnie że chłopak zajebiście zagrał, chyba jeden z lepszych aktorów w filmie!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Shiftyy

obvious troll is obvious

Shiftyy

Shiftyy, chyba masz literówkę w nicku, powinno być shitty.

Shiftyy

Zazdrość przez Ciebie czlowieku przemawia! Kowalczyk zagrał fenomenalnie!!!!!!!!!!!!!!!!!

navara36

rewelacyjny aktor!! w nim nadzieja na dobre polskie kino!

Shiftyy

To jest moje zdanie i nie zamierzam się kłócić z 13-15 letnimi fanami paktofoniki. nie wiem po co się wypowiadacie w moim temacie skoro nie podoba wam się jego treść.

Shiftyy

Ty chyba masz jakiś chlopcze problem emocjonalny sam ze sobą! Uwielbiam Kowalczyka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

navara36

Powiedz mi jak można kogoś uwielbiać za jedna role ? Dodam tez ze nie umiesz czytać wypowiedzi innych. Twoja odpowiedz wgl nie ma powiązania z moim postem

Shiftyy

Oczywiscie, ze mozna... Non stop tylko krytykujesz! Kazdy ma prawo do swojego zdania.Tyle w temacie.

navara36

Przeczytaj trzecie zadnie w swojej wypowiedzi jeśli nie wiesz gdzie to jest to ja przytoczę "Każdy ma prawo do swojego zdania". Wiec ja tez mam prawo do swojego zdania i go nie zmienię dla mnie ten chłopak nie zagrał świetnie w filmie. miał do wykreowania postać z realnego świata a to nie jest takie trudne jak np z książki.

Shiftyy

navara, wiesz że potwierdzono że używanie więcej niż 2 pytajników i wykrzykników w 1 ciągu potwierdza zaburzenia psychiczne ?
pozdrawiam i zarazem współczuję ...