Marek Kondrat

Marek Tadeusz Kondrat

8,3
49 385 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marek Kondrat

w tym momencie dla mnie nie ma znaczenia czy dobrze gra ale po prostu go nie lubie na maxa ;/ przez te reklamy z tymi lokatami , bankami itd. i ocena dla niego to jedyneczka

King14Trails

Oceniasz aktora na podstawie reklamy w której wystąpił? Może najpierw warto zobaczyć filmy. ahhhh:/

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
King_SX

A mnie sie ta reklama podoba :D

King_SX

Niech gra, tylko niech nie mówi że nie ma dla niego roli którą mógłby zagrać i dlatego się wycofuje z aktorstwa.

użytkownik usunięty
King14Trails

Żenada gościu, oceniasz aktora, nawiasem mówiąc jednego z najlepszych w Polsce, po tym ze gra w reklamie, lol. To już jest jego sprawa, że chce zarabiać w taki czy inny sposób i debilizmem jest go za to potępiać, tym bardziej że np. nie zhańbił się zagraniem w żadnej gównianej telenoweli

King14Trails

Reagujesz jakby co najmniej rozebrał się dla 'Playboya' czy zagrał w telenoweli. Przez dziesiątki lat Kondrat dał się poznać jako świetny, profesjonalnie podchodzący do swojego zawodu i kariery aktor, starannie wybierający role, nie bojacy się eksperymentować. Jednym słowem nie poszedł w stronę łatwej kasy i szybkiej oraz taniej popularności. I za to należy mu się szacunek. To że teraz zarabia na swoim budowanym przez lata pozytywnym wizerunku uważam za rzecz normalną. W końcu ma rodzinę, dzieci - przecież nie będą wszyscy zyc powietrzem. Ja na jego miejscu pewnie zrobiłabym to samo. Niech sobie żyje w dostatku na emeryturze :)