Margot Robbie

Margot Elise Robbie

8,6
107 055 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Margot Robbie

Gimbaza nabija dychy za rolę HQ, Robbie zasługuje na pierwszą 70, a nie pierwsze miejsce w całym rankingu. A Meryl Streep na 65 miejscu. Porażka, żal mi was.

Nekromanta21456

Meryl mnie np nudzi mega cieszyła mnie tylko w Dzikiej Rzece :) . Harley Quinn wygrywa wszystko mam 28 lat :) i tak dałem jej głos włąśnie za rolę Harley Quinn :) . Bo film ma mi dawać przedewszystkim rozrywkę i dobry fun

michalmakula

Meryl to jedna z najlepszych aktorek i potrafi zagrać niemalże wszystko. Robbie to aktorka póki co jednej roli (no na upartego można wcisnąć że jeszcze coś tam zagrała w "Wilku z Wall Street"), ale tak czy siak całą popularność spadła po roli HQ. To śmieszne. Sam film zresztą jest żałosny. Uważam, że skoro ocenia się aktorkę to powinno się patrzeć na całą filmografię, tymczasem jestem święcie przekonany że połowa "geniuszy" wystawiła 10 wszystkim pozostałym rolom Margot.

Tak z grubsza funkcjonuje ten chory portal :) Dobre aktorki, które zasługują na naprawdę miejsca wysokie (np. Kathy Bates, Meryl Streep, Uma Thurman, itd.) są gdzieś na 70-80 miejscach. To nawet nie jest ranking, tylko konkurs popularności.

Rolę HQ mógłbym ocenić na 7, bo na tyle wg mnie zagrała. Ale podaruje sobie "ocenianie" bo raczej sytuacji już nie zmienię.