Margot Robbie

Margot Elise Robbie

8,6
107 031 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Margot Robbie

Ale nie o niej, witamina ph czyli PHOTOSHOP, taka figura, takie włosy, zęby, tony fluidu na twarzy-do aktorstwa była przymierzana na eksport już chyba gdy 1 ząbek wyrósł...
No właśnie: potomkinie Anglików, bo to kiedyś kolonia brytyjska.
Kolonia karna także dla Irlandczyków, myśmy mieli Syberię...

Gabriella Cilmi, Vanessa Amorosi, Natalia Imbruglia- te piosenkarki pierwsze wpadły mi na myśl, obydwie pochodzenia włoskiego.
Inne aktorki (z pamięci)-Barrett Jacinda, Rachel Blakely, Cate Blanchett, Emily Browning, Rose Byrne, Toni Collette, Abbie Cornish czy Miranda Otto.
Niemki są podobno brzydkie według naszego kanonu lub niewiele jest ich ładnych według tego samego kanonu.
Angielki też nie bardzo piękne, a jakie są Australijki?
Może ktoś był w Australii? Zapraszam do dyskusji.

Irish_Americ

Margot Robbie,Cate Blanchett ,Miranda Kerr, Mia Wasikowska ,Yvonne Strahovski,Abbie Cornish,Rachael Taylor, Emilie de Ravin, Melissa George i Nicole Kidman . O dziwo w Australii nie byłem :D ,ale biorąc pod uwagę wielkość Australii tzn zaludnienie i same aktorki które wymieniłem ,to tak wg mnie Australijki nie wątpliwie są zjawiskowe i piękne ,a na pewno mają w sobie to coś.Dziwne ,że nie słyszy się jakoś o urodzie kobiet z tego kontynentu.

marako

Z tą Kidman to problem bo urodzona na Hawajach, ojciec Australijczyk żydowskiego pochodzenia.
Dokładnie, też za bardzo nie słyszałem o Australijkach, ich urodzie.

marako

Przecież Australijczycy, to nacja tak pomieszana, że te ładne panie mogą mieć korzenie w większości europejskie.

StrangeGuy

Tak jest wszędzie zarówno w Niemczech ,Francji i Wielkiej Brytanii ,o USA już nie wspomnę ,Yvonne Strahovski ma polskie korzenie ,ale na przykład Cate Blanchett i Abbie Cornish to typowe Australijki.

marako

Mnie Blanchett akurat kojarzy się z urodą Angielską i nie wiem jaka jest typowa Australijska uroda :)
Według mnie niczym się specjalnym nie wyróżniają.

Irish_Americ

Margot Robbie jest faktycznie bardzo atrakcyjna ....ale pamiętajmy, że to wyselekcjonowane osoby....jednak w branży filmowej uroda ma znaczenie , nie ma się co oszukiwać...
Ogólnie wydaje mi się, że przeciętna kobieta z AU..jest raczej okrągła , z tego co wiem dużo ludzi ma tam problemy z cukrzycą...
sporo tam obecnie Niemek, Szwajcarek, Francuzek również .
Generalnie Au interesowała mnie bardzo mocno jako kraj do emigracji.....niestety możliwości dostania wizy i koszty emigracji oraz jej zasady są tak skomplikowane , że jest to możliwe obecnie tylko dla wybranych ludzi....Jeszcze jakieś 25 lat temu nie było to aż tak skomplikowane ..

agnieszka_kozinska

Masz rację. Moja kuzynka mieszkała tam jakiś czas, niestety była singielką- musiałaby wyjść za Australijczyka, stąd została deportowana.
To kraj jednak wychodzący z kryzysu no i co by nie mówić, antypody. O dostaniu wizy wiem jednak niewiele, tym bardziej szczerze jak wygląda to z USA czy z Kanadą, samolotów się boje a waluta tych krajów kompletnie już nie jest atrakcyjna.

Irish_Americ

Byłam w Australii przez 3 miesiące, zwiedzając całą część wschodnią i wszystkie poznane przeze mnie kobiety wyglądały bardzo brytyjsko; najczęściej nie są mocno umalowane, bo temperatury na to nie pozwalają. Zdecydowanie nie ma tam takich kalifornijskich lalek ,jak
to cudo na zdjęciu powyżej.

Irish_Americ

Stereotyp,wszędzie znajdą się piękne kobiety,a wiadomo,że piękna aktorka zrobi większą karierę niż brzydka.Równie dobrze mogę Ci wymienić tabun pięknych Niemek powszechnie uważanych za brzydkie,po prostu aktorki z Australii czy Anglii łatwiej osiągają karierę międzynarodową czytaj w USA.Hinduski czy Wenezuelki najczęściej zostają Miss Świata ale nie tak łatwo im się przebić do Hollywood ,ponadto wiadomo,że nacje się mieszają.

Irish_Americ

miranda kerr jest piękna i bez makijażu czy photoshopa, a że pusta i tępa to swoją drogą ;p nikt jednak nie powie o niej, że jest szpetna... no proszę cię ;p i piszę to, mimo że jestem dziewczyną ;p

tolerancja91

Nic nie pisałem o Mirandzie Kerr, nawet jej nie kojarzę.

Irish_Americ

myślałam, że generalizujesz i wszystkie Australijki uważasz za brzydule, ewentualnie piękności poprawiane chirurgicznie lub z pomocą medycyny estetycznej

miranda kerr jest modelką

Irish_Americ

Rdzenni Australijczycy, czyli ci prawdziwi Australijczycy... hmm... nie mają szczególnie pięknych kobiet :) Jeżeli chciałeś porozmawiać o urodzie białych kobiet krwi europejskiej (głównie brytyjskiej) urodzonych w Australii, to było to napisać w taki sposób. Ale jeśli chciałeś porozmawiać o urodzie "Australijek" to było napisać "Porozmawiajmy o urodzie Aborygenek" :D Moim zdaniem nic ciekawego. Ciemnawa karnacja, niskie, charakterystyczne kości policzkowe, nosa i ogólnie twarzy. To są właśnie Australijki xD Pozdrawiam ;)

crash88_filmaniak

A porozmawiajmy o urodzie Niemek- Diane Kruger, Schiffer czy Heidi Klum (ta też niezbyt piękna..., ale o gustach podobno się nie rozmawia)
Polki jednak są najładniejsze.
Mój wujek ma żonę Niemkę, niestety nic ciekawego ona, on przystojniacha, koleżanka moja na knuddels poznała Niemca, ona laska, on taki sobie-razem na wycieczki-Tajlandia chociażby ostatnio....no, ale piszę o urodzie Niemek, nie Niemca.....
Może nie wszystkie Niemki są brzydkie, ale jest tych ładnych zdecydowanie mniej.

Otworzyłem temat o Australijkach, ale się wystrzelałem.....

Irish_Americ

Nie, nie, nieeee! Tylko nie o urodzie niemek xD po pierwsze kraj nazywa się "Niemcy" z jakiegoś powodu :D jakiego? A no kraj Niemcy zamieszkują tylko niemcy :D kobiety niemców są tak szkaradne, że prawie nie odróżniają się od facetów :D stąd takie wzięcie tam mają turczynki :P
Nasze kochane Polki są najpiękniejsze, to prawda stara jak świat :) szkoda, że na wyborach miss World tak niedoceniane...