trafiła na moją liste TOP TEN PASZCZURÓW WSZECH CZASÓW:)
sorry ale gdy zobaczyłam jakie szmiry oceniasz na 10 straciłam ochote na jakąkolwiek rozmowe z tobą:/
Hehe, jakie to typowe dla takich prostaczek, które tylko szczekać potrafią, że gdy tylko brakuje im argumentów, to nagle chcą kończyć dyskusję pod pretekstem niby to nieznajomości kina przez oponenta :) Wróć do przedszkola, młoda panno.
a już biorąc pod uwagę twoją wiedze na temat tego co sie dzieje na planie filmowym....
Mówisz ,że Margot jest brzydka ,OK szanuje to. Ale tera zadaj sobie pytanie ,czy brzydka kobieta pokazałaby swoje zdjęcie bez makijażu całemu światu ? Z całym szacunkiem ,ale uważam ,że nie :)
...No cóż, dla ciebie Margot wygląda jak największy paszczur świata, a dla mnie - odnosząc się do zalinkowanej przez ciebie fotografi -Beyonce wygląda jak facet.
Nie wierzę, kolejna strona atrakcyjnej aktorki, a Ty znowu trollujesz. Jakieś kompleksy muszą być i tyle...
nie rozumiem cie... oceniasz aktorke na 4/10 bo uwazasz ze jest paszczurem?.. To Julia Roberts w takim razie powinna miec -10/10... Na filmwebie oceniamy telent a nie urode. A i tak uwazam ze jest naprawde piekna - moze czas dla ciebie zeby kupic okulary? :D
jak patrze na komentarze tego typu to sie nie dziwie ze jest tak jak jest.
Nikt nie może narzucać komuś swojego zdania. W związku z tym uważam ze otwarty temat jest debilny i zbędny. Po co krytykujesz jej wygląd? Po co wychwalasz wygląd innych kobiet,tak naprawdę ich nie znając. Swoją wypowiedz podpierasz fotkami z neta, o których nie wiesz nic.(kto i ile razy jej poprawiał... sama moge ci je tak przerobić ze ta o której mówisz , ze jest brzydka bde piekna i na odwrót)
Ludzie ogarnijcie się...po co komentowac taki temat... tak nie dojdziecie do porozumienia, bo każdy ma swoje zdanie i ocenia grę, (czy tez jak niektórzy, wystawiający ocene za wyglad...) według własnych upodoban....po co to roztrząsac?
Dziękuje.
Jaime Pressly - z ta pania czsta ją myla i nawet zdjecia przypisują jej. zatem spr czy to na bank ona, bo nigdznie nie potwierdzone jest to zdjecie co dalas/ dales
Margot jest boska. Jestem kobietą i przyznaję to bez wahania. W makijażu czy bez...jest piękna. Dałabym jej trochę więcej niż 24 lata, bo ma dość ,,dojrzałą" urodę, ale i tak jest świetna. Utalentowana, piękna, czego chcieć więcej? Nie wiem jak z jej intelektem, ale w Hollywood niekoniecznie jest on ważny.
Hejtujcie ile wlezie. To moje zdanie i mam do niego prawo. Pozdrawiam!
zgadzam się z Tobą. jest prześliczna, ale gdy zobaczyłam ją po raz pierwszy byłam pewno, że ma spokojnie trzydziestkę +. W każdym razie jest bardzo atrakcyjna i kobieca