Może i cos w tym jest ale na korcie jęczy jakby ktoś jej rakiete od tylca wsadzał;) [sory że tak dosadnie]
A przeszkadza ci to ? jakoś tylu ludziom nie przeszkadza i nie widzę połączenia jej urody z jęczeniem na korcie.
Ty zapewne jak srasz na kiblu też jęczysz i co sąsiedzi wytykają cię za to palcem.
Nie przeszkadza ale śmieszy i jest jedna różnica.Ona robi to publicznie! ja oceniam całość a nie tylko urode.
Każda tenisistka jęczy na korcie głośniej lub ciszej. Liczy się to jak gra a nie to jak głośno jęczy. Ona ma do tego prawo jęczenie nie jest zabronione.
Przypomnij sobie Agassiego czy Samprasa też sapali na korcie.
szczerze powiem ze nie widziałem żeby inna tenisistka takiej klasy wydawała takie odgłosy po zaledwie kilku gemach.Można wydawac odgłosy ja tego nikomu nie zabraniam.Tym bardziej jeśli to ma pomagać w wygrywaniu.Ale też trzeba mieć w sobie troche samokrytyki i wiedzieć co wypada w danej chwili a co nie.
Swoją drogą mogliby zmierzyć skalę "jęków" Szarapowej bo robi to naprawde głosno;D
A co do urody to też bym nie przesadzał...
Ale dlaczego akurat Zvonareva???jest wiele pieknych tenisistek.W pierwszej dziesiatce wymieniłbym Szarapową i Wozniacki ale na dalszych miejscach jest jeszcze wiele innych które absolutnie dorównuja urodzie Marii.Szarapova ma ten komfort że potrafiła połączyć urode z grą na wysokim poziomie.Ale patrząc tylko na urodę możnaby wymienić jeszcze kilka nazwisk.Zależy co komu sie podoba.
Powtarzam oceniam całokształt nie tylko urodę.Nie uważam ze Zvonareva jest wybitnie piękna ale brzydka tez nie jest.
Facet ja oceniam Maszę za to kim jest, za to co dokonała dla biednych ludzi, za to ile wygrała wielkich szlemów i innych turniejów, za to że przezwyciężyła ciężką kontuzję i za to że jest piękna.
Mnie nie interesuje to że jęczy na korcie.
Gościu zdecyduj się o co ci biega dajesz Zvonarevej 8/10 wiedząc że jest brzydsza, że też jęczy na korcie, wiedząc że zdobyła mniej szlemów niż Masza.
Wiesz po czym można rozpoznać niedzielnego kierowcę ? A no po tym że gdy wiedzie na rondo to nie wie jak z niego zjechać.
Tak samo ty zwracasz uwagę na to kto jęczy a nie na to kto jak gra i co zdobył.
Tak więc dalsza rozmowa z tobą niedzielny znaffco tenisa ziemnego nie ma największego sensu.
Nie ma najmniejszego bo jesteś nią zaślepiony.Nie będe wyprowadzać cie z błędu.Żyj dalej w swoim świecie iluzji...
"A co masz do niej ? jakiego błędu i iluzji człowieku ? "
Możliwe że również zasługuje na 8/10 ok przyznaje,ale na pewno nie 10/10.jesli moja ocena jest nieobiektywna to twoja równiez tyle że w drugą strone.Grajmy w otwarte karty,stawiasz taką ocene bo PRZEDE WSZYSTKIM podoba ci sie jako kobieta.A kwestie tenisowe to jest drugorzedna sprawa.szkoda że nie umiesz sie do tego przyznać.
"byłeś kiedyś na meczu tenisowym ?" ;DD rozwaliłeś mnie tym tekstem.Według twojego toku myślenia żeby ocenić Beckhama musze pójść na mecz piłki nożnej,żeby ocenić Gortata musze pójść na mecz koszykówki,a żeby ocenić Adamka musze pójść na walke bokserską... itd.Widzisz tu bezsens???? Ty zachwycasz sie tenisem,ja go oglądam.I nie potrzebuje być na meczu tenisowym żeby skorzystać z mojego prawa oceny na filmwebie.
Normalnie nie zadałbym tego pytania ale z uwagi że rozmawiam właśnie z tobą,spytam: Czy zrozumiałeś choćby część z tego co napisałem???
Człowieku pytam się ciebie czy byłeś dlatego bo ja byłem wielokrotnie na meczach w tym również na meczu Sharapovej gdy grała w Warszawie.
Powiadam ci człowieku że nikt na trubunach nie zwracał uwagi na Jej jęki. To w TV dzięki mikrofonom ustawionym na korcie tak to jej jęczenie jest wyolbrzymione.
Już ci napisałem za co ja cenię a ty dalej swoje jak katarynka. Tak więc jestem zmuszony powtórzyć ci to jeszcze raz.
Cenię Ją za to za to kim jest, za to co dokonała dla biednych ludzi, za to ile wygrała wielkich szlemów i innych turniejów, za to że przezwyciężyła ciężką kontuzję i za to że jest piękna.
Zakoduj to sobie w tych twoich fałdach tłuszczu.
Z mojej wypowiedzi wynika jasno że nie byłem bo nie czuje takiej potrzeby.Znam ciekawsze sporty i na takie chodze!!
Niech ci będzie i tak w to nie wierze ale twoja rzecz.Każda tenisistka z pierwszej dziesiątki miała w swojej karierze ciężką kontuzje.Nie jest to dla mnie żaden argument.
Nie rozumiem o co Ci chodzi.czy ja napisałem że jęki przeszkadzają widzom na żywo???? napisałem że mnie śmieszą i tyle!!!!! A 10/10 nie dałbym ani Agassiemu ani Samprasowi.Nie ma sportowców idealnych,a dla Ciebie chyba taka jest powyzsza pani.
O ja yebię nie ma sportowców idealnych ty chyba nie wiesz co piszesz.
Np. sportowcem idealnym można nazwać Xaviego z Barcelony który zdobył wszystko to co możliwe jest do zdobycia w piłce nożnej.
Człowieku ogarnij się.
tak przy okazji to nie wiem czy zauważyłeś, że jest to strona poświęcona filmom i ludziom związanym z filmami, także ocena tenisistki 10/10 jakkolwiek jej uroda by nie byla zjawiskowa robi z ciebie troszeczkę błazna :) pozdro
A ile mam jej dać żeby przypodobać się tobie ? a tak przy okazji ona jest związana z filmem wystąpiła w 7.
Nie wiem może się nie orientujesz ale na FW są tylko osoby które mają na swoim koncie występy w filmach.
no faktycznie, występ w paru dokumentach czyni ją wybitną aktorką zasługującą na 10, a poza tym poczytaj swoje wcześniejsze posty, sam napisałeś, że oceniasz ją za grę w tenisa, powrót po kontuzji i tym podobne a to według mnie przynajmniej ma niewiele wspólnego z filmem, nie sądzisz?
Sądzę że jest świetna w tym co robi i dlatego dałem Jej 10/10. Dla mnie każdy sportowiec jest również i aktorem w swoim fachu.
Napisz petycję do redakcji FW by usunięto wszystkich sportowców "bo mają niewiele wspólnego z filmem" zobaczymy jaką dostaniesz odpowiedź ?
nadwyraz uparty człowiek, nie przypominam sobie żebym napisał, że przeszkadza mi jej obecność tutaj, również uważam, że jest niesamowicie piękna, ale ocena umiejętności aktorskich kierowana urodą i umiejętnościami gry w tenisa jest dla mnie dziwna.
A z kolei ja mogę ci zaproponować napisanie petycji do NFZ o transplantację zwojów mózgowych bo widzę, że z rozumowaniem i kojarzeniem faktów u ciebie trochę gorzej ;)
A skąd wiesz co mną kieruje w wystawianiu ocen ? i dlaczego mam Jej nie wystawić 10/10 za to jak gra w tenisa ?
Po co tu weszłeś skoro wszystko cię dziwi ?
znowu to samo, myślę, że odpowiedzi na swoje pytania znajdziesz we wcześniejszych postach, zarówno moich jak i swoich :)
Ona jest taka piękna... nie widziałem w żuciu piękniejszej ...
I to nie podoba mi się najbardziej umalowana i wyszpachlowana na sesje zdjęciowe tylko naturalna jak gra lub trenuje ...
ile bym dał za parę chwil spędzonych z nią... Nie robił bym nic tylko patrzył bym się żeby mieć na zapas i mówił jej jaka jest piękna i cudowna... Jej komplementów nigdy za wiele chociaż ją to może już denerwować ale nie mógłbym się powstrzymać ...
O tak Sharapova jest świetna i nie chodzi tylko o wygląd ale też o jej wypowiedzi i pomaganie innym <3
Jestem jej fanką. Mam nadzieję, że babochłop(Serena) się wypali wkoncu ma 31(?) lat i na tron tenisowy zasiądzie Maria Sharapova !