Marilyn Galsworthy

6,6
47 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marilyn Galsworthy

W reportażu o jej córce, który był z marca 2005 roku pisze, ze Marilyn ma 54 lata. Więc przypuszczalnie urodziła się w 1950 roku lub 1951.

Jest rozwódką, która ma 3 córki: Jessice, Jasmine i Pandore (które nazwała po kochankach męża :))

Jej były mąż był magnatem a rozwiodła się z nim ponieważ przegrał ich całą fortunę uprawiając hazzard.

W 1995 roku zasłynęła ze swoim partnerem z ordunarnego seksualnego skandalu.

Mimo zaprzeczeń Manoli Olympitis, Marilyn twierdzi, że miała z nim 18- miesięczny romans.

Jej druga córka- Jasmina brała udział w reality show "Make me a supermodels". Uzyskała w nim miano "królowy suk", które zawdzięcza swojemu skandalicznemu zachowaniu.

żródło: http://www.thislondon.co.uk/showbiz/articles/17442297?scoure=Evening%20Standard [www.thislondon.co.uk/sh ...]

Mnie Marilyn Galsworthy zauroczyła swoim epizodem w filmie"Szpieg, który mnie kochał" o przygodach Bonda. Mój ojciec b. lubił te filmy, wiec jak byłem mały ogladałem je znim. Juz jako dziecku spodobał mi się jej wygląd (w filmie) oraz uznałem, ze scena jej śmierci jest jedną z najwymyślniejszych i najlepszych scen z filmu. :)