Marilyn Manson

Brian Hugh Warner

7,7
518 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marilyn Manson

Manson jest reprezentantem XXI awangardy artystyczej , jest kreatywny, swoją działalnością pragnie przełamywać stereotypy i zmieniać ludzki punkt widzenia na pewne sprawy. Wszelka krytyka pochodzi o ludzi , dokonujących błędnych interpretacji jego tekstów w wyniku czego rodzi się tyle kontrowersji związanych z jego osobą . Krótko mowiąc , jego twórczość nie jest przeznaczona dla wszystkich , tylko dla określonej grupy osób, którzy potrafią w pozornym "bagnie" jego tekstów odbicie różnych aspektów ziemskiego życia ;) i tyle ..jest następcą takich twórców jak Baudelaire z francuskiej bohemy czy Salvador Dali :P a wszystkie te plotki to bujda poza tym że przyjął ten tytuł czarnego papieżą ale go nie sprawuje :P

kosmatee

Też to chciałem , napisać . Tytuł czarnego papieże przyjął z szacunku od założyciela Kościoła Szatana .
Natomiast jeżeli chodzi o muzykę to lubię jego teksty .
Obrazy też ma ciekawe .

patryk_olsen

no to ja dodam, że sama przeczytałam plotkę o rzekomym obcinaniu/odgryzaniu łbów kurczaków w jakiejś plotkarskiej gazecie, najśmieszniejsze jest to, że na stronach fanów itp nic o tym nie ma;p raczej nie sądzę, żeby jakieś "życie na gorąco" było lepiej poinformowane od ludzi którzy wszystkie newsy i historię jego życia znają na pamięć (sama mam Long Hard Road out Of Hell xD)no ogólnie rzecz biorąc to większość ludzi nie ma pojęcia nawet jaki rodzaj muzyki on tworzy...