Marilyn Manson

Brian Hugh Warner

7,7
518 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marilyn Manson

Nie przepadam za ciężką muzyką, ale Manson od dawna mnie intrygował. Przeczytałem trochę wywiadów z nim, jego wypowiedzi (m.in. przedstawiał w nich swój światopogląd) i wnioskuję, że jest bardzo inteligentnym człowiekiem. Wie co robi i o to mu właśnie chodzi. Przeciętnemu człowiekowi może się wydawać, że jest psychopatą (okładki płyt, kontrowersyjne show na koncertach), ale właśnie on tego chce. Szokuje i tworzy dobrą muzykę. Tyle.

użytkownik usunięty
gihksfor3

W zupełności się z tobą zgadzam. Cieszę się, że jest choćby jedna osoba, która myśli identycznie jak ja. Pozdrawiam;*

użytkownik usunięty

Zapomniałam jeszcze dodać, że ja uwielbiam jego muzykę, ale to chyba nie robi różnicy, nie?

Dlatego go tak oceniam, bo "obczaiłem" jego sposób myślenia. Gdybym kierował się jedynie stereotypami i uprzedzeniami prawdopodobnie rozumowałbym tak, jak reszta społeczeństwa. Dla mnie Manson jest wybitnym intelektualistą, który ma w d... ludzi.

użytkownik usunięty
gihksfor3

Racja, zgadzam się tzn ja go słucham już jakiś czas, bardzo lubię zespół. I nie rozumiem ludzi, którzy oceniają ich po wyglądądzie bo każdy członek zespołu jest inteligentny, a Manson nie raz pokazał to w wywiadach.