Marilyn Manson

Brian Hugh Warner

7,7
518 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marilyn Manson

Ludzie już po prostu przesadzają. Za co go tak nie lubicie? Zdajecie sobie sprawę, że to rani
niektórych? On jest moim idolem, uważam go za boga. To boli, te komentarz, te tematy...
Rozumiem, możecie nie lubić jego muzyki, wizerunku, ale zostawcie to dla siebie, bo to co piszecie,
naprawdę boli...

Sweet_Raspberry

To jest ich własna opinia. Nie zabronisz nikomu wyrazić swojego zdania o kimś. Też lubię jego muzykę może nie uważam go za Boga gdyż od tego mam Lennona, ale musisz sobie zdawać sprawę że tutaj jak i gdzieś indziej ludzie mówią o tym co uważają o danym zespole czy też osobie :)

Jennnimdag

Tak, ale przepraszam, nie takie rzeczy... Płakałam przez nich ;c

Sweet_Raspberry

Haha bez przesady xD Ignorować należy Katoli i Idiotów :P

Jennnimdag

Piszą takie, rzeczy... Dobra, trzeba się pozbierać xD

Sweet_Raspberry

Puść sobie Prywatnego Jezusa :D

Sweet_Raspberry

Ogarnij dupe, bo tylko kompromitujesz jego fanów.

GodWhore

Dlaczego? Bo go bronię? hahaha...

Sweet_Raspberry

Bo się zachowujesz jak bezmózga psychofanka. Trochę klasy, dziewczyno. Kto normalny płacze,
bo ktoś powiedział coś niemiłego na jego idola? Trzeba mieć nieźle nawalone ^^

GodWhore

Jestem po prostu bardzo wrażliwa, naprawdę przez takie rzeczy, potrafię płkac... Źle mi z tym, ale cóż...

Sweet_Raspberry

A to tak ze wszystkim? :D Pytam z ciekawości. Czy np. szkołą, polityką też się tak przejmujesz?

GodWhore

Emm, tylko tym, co kocham... xD

Sweet_Raspberry

Byłaś kiedyś na jego koncercie? Ja sobie nie mogę wybaczyć, że nie było mnie w Warszawie. Tak blisko...
Ale podobno za niedługo nowa płyta, to pewnie i trasa. Żeby tylko Polska była na liście.

GodWhore

Niee, jestem jeszcze za młoda xD a warszawę mam daleko :c
pewnie i tak bym nigdzie nie poszła...

Sweet_Raspberry

Mnie o tyle wkurza że jak sam przyznał - najlepsze piosenki pisze jak jest w ciągu ćpania -oby nie skończył jak Amy Winehouse

Sweet_Raspberry

Bo robi ch.ujową muzykę. Posłuchaj sobie Slayera albo Exodus. TO JEST PRAWDZIWY METAL.

użytkownik usunięty
Sweet_Raspberry

jeśli jesteś jego fanką powinnaś wiedzieć, że Manson zawsze miał i ma głęboko w swoich czterech literach to co na temat jego i jego muzyki mówią i myślą inni, więc proponuje kierować się tym samym rozumowaniem w przypadku krytyki jego osoby :)