Ludzie już po prostu przesadzają. Za co go tak nie lubicie? Zdajecie sobie sprawę, że to rani
niektórych? On jest moim idolem, uważam go za boga. To boli, te komentarz, te tematy...
Rozumiem, możecie nie lubić jego muzyki, wizerunku, ale zostawcie to dla siebie, bo to co piszecie,
naprawdę boli...
To jest ich własna opinia. Nie zabronisz nikomu wyrazić swojego zdania o kimś. Też lubię jego muzykę może nie uważam go za Boga gdyż od tego mam Lennona, ale musisz sobie zdawać sprawę że tutaj jak i gdzieś indziej ludzie mówią o tym co uważają o danym zespole czy też osobie :)
Bo się zachowujesz jak bezmózga psychofanka. Trochę klasy, dziewczyno. Kto normalny płacze,
bo ktoś powiedział coś niemiłego na jego idola? Trzeba mieć nieźle nawalone ^^
Jestem po prostu bardzo wrażliwa, naprawdę przez takie rzeczy, potrafię płkac... Źle mi z tym, ale cóż...
Byłaś kiedyś na jego koncercie? Ja sobie nie mogę wybaczyć, że nie było mnie w Warszawie. Tak blisko...
Ale podobno za niedługo nowa płyta, to pewnie i trasa. Żeby tylko Polska była na liście.
Mnie o tyle wkurza że jak sam przyznał - najlepsze piosenki pisze jak jest w ciągu ćpania -oby nie skończył jak Amy Winehouse