No ale nie lubisz go bo wyglada jak idiota czy nie lubisz jego muzy.. bo nie sprecyzowales...
W sumie domyslam sie, ze nie lubisz jego muzy bo wyglada jak idiota i w ogole... jest psychiczny i na teledyski patrzec asie nie da.... bla bla..
Niech tak bedzie.. Jak dla mnie to kolo jest wporzo, jest b.dobrym artysta pod wzgledem muzycznym, tworczym jak i "malowniczym" (doslownie).
A tak poza tym to cholernie podoba mi sie jego wymalowany wizerunek... pasuje do klimatow, ktore tworzy.. a przy jego teledyskach "odplywam" (i wcale nie jestem zidiociala malolata :-P).
[Czasem niektorzy "nietolerancyjni" mogliby das se spokoj ze swoimi komentami... (juz widze co sie tu bedzie dzialo..) o to chodzi, ze jeden nie lubi tego a drugi tamtego.. na tym polega roznosc miedzy ludzmi.. burdel bylby jakby wszyscy lubieli jedno i wygladali tak samo... ale wciaz tu jest plaga malolatow, ktorzy lubia klocic sie o to kto jest piekniejszy i czy w ogole ten ktos zasluguje na miano aktora/aktorki... bla bla bla]
Pozdrawiam
Tak naprawdę to on wcale nie jest wariatem, potrafił wykorzystać swój wygląd i robiąc co mu się podoba stał się idolem.
Gość tworzy świetną muzykę i to jest najważniejsze.
Strasznie nie podoba mi się Jego wizerunek.Nie jestem też zwolennikiem Jego muzyki,chodź nie uważam żeby była zła.