Marilyn Manson

Brian Hugh Warner

7,7
518 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marilyn Manson
użytkownik usunięty
tomasz_user

O co Ci chodzi?
To jest prawie normalny człowiek, zazdrościsz mu sławy?
Odczep się od niego!

Człowiek? To zwierze, nic więcej. on jest amoralny, aspołeczny, psychopata, szatanista i samolachociąg. Wygląda jakby z trumny po 50 latach wyszedł i go samochód przejehcał 10 minu później. Jeśli on jest autorytetem dla kogoś to wszpółczuje.

tomasz_user

A widze że Ty wielka fanka tego czegoś. Przyjmij moje szczere kondolencje.

tomasz_user

Szkoda mi ciebie człowieku. Nie znasz takiego pojęcią jak tolerancja.
Nikt nie każe ci go lubić, ale nie wypowiadaj się w kwestjach o których nie masz pojęcia.

użytkownik usunięty
tomasz_user

3 słowa: Żal, serce płacze...
Boże dopomóż nietolerancyjnym i gówno wiedzącym idiotom!

Szkoda prowadzić dialog z głupimi 12letnimi faneczki tego osobnika.

użytkownik usunięty
tomasz_user

12-letnimi?
Hahhahahahah!
Śmiech na sali...

użytkownik usunięty

Może masz wrażenie, że rozmawiasz z 12-latkami, bo staramy się dorównać poziomowi naszego rozmówcy (czyli Twojemu)...
A wierz mi, że bardzo trudno jest się tak zniżyć.

Rzeczywiście, fajnie się z ciebie śmiać, dzidzia.

tomasz_user

hahahahaha dobre ;D żałosny jesteś

ja mu oczka zazdroszczę i jednej kości mniej

tomasz_user

przeczytaj sobie ksiazki o nim a sie dowiesz dlaczego on takie jest...

Capria

wystarczy mi to że wycioł sobie żebra aby robić sobie laske oraz wysrał sie na scenie aby ktoś to zjadł za gitare.więcej mi nie trzeba.

tomasz_user

oczywiście, wierz dalej w to co piszą głupie gazetki, a dobrze na tym wyjdziesz

tomasz_user

oczywiście, wierz dalej w to co piszą głupie gazetki, a dobrze na tym wyjdziesz

maggie_magda

http://www.ilbaluardo.com/Cover/Audio/M%20-%20N%20-%20O/MARILYN%20MANSON%20-%20M echanical%20animals%20-%20Front.jpg ---> fakt że ten osobnik jest ciężko niezdrowy

tomasz_user

czy tak wygląda normalny człowiek ? ---> http://www.thelmagazine.com/images/blogimages/2009/09/23/1253735129-marilyn-mans on_000784_mainpicture.jpg

tomasz_user

pisze się satanista. ;] .

wykluczone

Ja pie...

On jest normalny ! Ale inny !

To my wszyscy jesteśmy nienormalni żyjąc tak samo, on chce być inny, nie chce być jak wszyscy, i to nazywasz nienormalnością ?

Założe się że wasi idole są doskonali i bez żadnych wad ! =,=

narkomankaxd

ta dyskusja nie ma sensu i tak ten oto osobnik, który założył ten bezsensowny temat nie zmieni swojego zdania, a ja na siłę nie będę nikogo uszczęśliwiać

tomasz_user

a powiedz mi jak wygląda normalny czlowiek wg Ciebie??
wlosy na jerza gacie opuszczone pol metra ponizej jaj rozpieta bluzeczka i marsz przez rynek?? wez chlopie, jest demokracja a nie komuna gdzie kazdy musi wygladac tak samo!!

tomasz_user

Normalny - pojęcie, który każdy rozumie inaczej.
Ja uważam, że nie jest normalny, ALE ZA TO GO LUBIĘ. Wyróżnia się z szarej grupy ludzi.

użytkownik usunięty
tomasz_user

Boże! "Szatanista", "z głupimi 12letnimi faneczki" o_O. Naucz się poprawnie pisać. A co do jego wyglądu jest to jego wizerunek sceniczny. Jakbyś popatrzył na resztę zdjęć to byś wiedział ze po ulicy nie chodzi cały wymalowany.

Rozumiem, że niektórzy nie rozumieją jego sposobu życia i nie są jego fanami, ale żeby pisać " Powinni rozstrzelać tego wariata" ...
To tego nie mogę pojąć. Powiedz mi czym on się różni od normalnego człowieka, co niby takiego zrobił, że ty go tak nie trawisz?
Może i się maluje, co dla niektórych jest bardzo dziwne, i może na scenie zachowuje się jak kompletny świr, ale on na pewno jest tak samo normalny jak wszyscy inni. Bardzo cenię muzykę Marilyna i jak widzę takie osoby jak ty, to aż mnie trawi . Muszę ci powiedzieć, że przezywając innych osobników tego forum, sprawiasz wrażenia bardzo niemoralnej osoby, która chce się popisać " jaki to jestem fajny ".

tomasz_user

tak to człowiek jak każdy inny tykjo że mądrzejszy od nas bo robi to na co nikt nie ma odwagi. jesli masz cykora na jego punkcie yo nie nasza wina, jeli sie kogos boisz to go nie wysmiewaj tylko podziwiaj

gwiazdeczka127

"jesli masz cykora na jego punkcie yo nie nasza wina, jeli sie kogos boisz to go nie wysmiewaj tylko podziwiaj'

Ładnie powiedziane - czyli z tego, co mówisz, powinniśmy podziwiać Hitlera, Stalina i innych takich ludzi, czy tak?

Dassanar

boisz sie trupow?

ambershine

Przecież to był tylko luźny przykład - jego idea chyba została zrozumiana, nie?

tomasz_user

Jakie to przykre, że linczuje się normalnych ludzi, którzy widzą zastraszającą nienormalność tego typu... stworzeń i otwarcie o tym mówią.

tomasz_user

człowiek, jak człowiek, nie rozumiem... wg mnie coś takiego jak "normalność" nie powinno być główną cechą artysty, a jeśli nią w ogóle nie jest, tym lepiej dla niego, plus za odwagę i bezkompromisowość. nikt nikomu nie każe go podziwiać, a tym bardziej słuchać tego, co nagrywa, prawda?

Ameriel

Kurde, jak jakbym go na ulicy zobaczył to bym go lał i uciekał. Potem dziwota że dzieci wierzą w wampiry, wilkołaki itp

szmylc3

szkoda ze ja ciebie na ulicy nie zobacze dopiero bym cie zlala.

ambershine

chyba Coca Colą...

tomasz_user

trzeba wybijać świrów

tomasz_user

Po pierwsze: mam dość tłumaczenia niedoinformowanym idiotom, kim jest Manson i dlaczego, więc bardzo możliwe, że po raz ostatni przeglądam te mocno przerysowane plotki o nim, które rozprzestrzeniają się z, niewiarygodną wręcz, mocą przez Internet i głupiutkie gazetki przeznaczone dla szarej masy osobników takich, jak ten, który założył ten, jakże oryginalny, temat.
Kochany Ludu! Przemawiam do Was! Powiadam Wam, z pełnym przekonaniem i mocą w mym głosie, to, co następuje: Marilyn Manson, czyli Brian Warner, jest artystą, artystą i rockmanem (choć każdy jego album ma inny styl), który emanuje wręcz pomysłowością i inteligencją. Słuchacie jego piosenek? Słyszycie tylkoprzekleństwa w jego utworach??? Tak? I uważacie, że to bezpodstawna agresja??? Więc powiadam Wam: nauczcie się angielskiego i zacznijcie rozumieć też inne słówka, bowiem one też są ważne ;] Odniesienia do polityki, religii, współczesnego świata. To TEŻ i myślę, że przede wszystkim, jest zawarte w Mansona muzyce.
Przejdźmy do ploteczek: nie, nie wyciął sobie żebra w wiadomym celu (obala ten mit w autobiografii i wywiadach), nie, nie wydłubał sobie oka widelcem (to soczewkę nosił, Kochani). Tak, zgolił brwi (ale teraz już mu odrosły)... -.-
Wystarczy, wystarczy? Mam nadzieję, że tak.
Pozdrawiam Was serdecznie i z Bogiem (jeśli jesteście chrześcijanami i jeśli jesteście, to, wybacznie, ale nie powinniście życzyć Mansonowi źle, kimkolwiek jest). ;***

tomasz_user

powinni cb rozstrzelić kutafonie -.-''

tomasz_user

Niby czemu? Zakładam, ze jesteś katolikiem, a to chyba zobowiązuje do miłowania wszystkich ludzi i przestrzegania przykazań, takich jak "Nie zabijaj". Ale hipokryzja nie boli, prawda?

tomasz_user

Ehh... Cóż przede mną już tyle osób powiedziało to co chciałabym powiedzieć, ale i tak się wypowiem. Jesteś nietolerancyjny i uprzedzony do ludzi, którzy się czymś wyróżniają. Całkowicie popieram Xandriaquee, jego teksty są bardzo mądre. Chociażby piosenka the Nobodies, słyszałeś ją? Czytałeś tekst bądź tłumaczenie jeśli go nie rozumiesz? Jeśli po przeczytaniu kilku jego tekstów dalej będziesz twierdził, że jest nienormalny, to cóż nikt raczej nie będzie cię przekonywał, że jest inaczej, bo szkoda czasu na przekonywanie tak uprzedzonej osoby do inności i wyjątkowości niektórych ludzi... Szczerze, to żal mi cię, za twoje światopoglądy...

P.S. Gorąco polecam najnowszą płytę Mansona, jest świeeetna!

tomasz_user

Posłuchaj go,potem się wypowiadaj,

tomasz_user

Nic nie poprawia mi humoru tak bardzo, jak tacy beznadziejni frustraci :D Przynajmniej przy takich nietolerancyjnych idiotach jak ty, czuję się mądrzejszy :D
A na serio - to jest prawie normalny człowiek. Średnio lubię jego muzykę, ale szanuję go za wiele małych szczegółów i za artystyczną odwagę. A do psychopaty naprawdę mu daleko - poczytaj sobie, frustracie, o jego reakcji na szkolną masakrę (gdy media oczywiście zrzuciły całą winę na jego muzykę, której to słuchali sprawcy). Za tą wypowiedź ma u mnie ogromny szacun. I nie tylko za to.
A ty dowiedz się CZEGOKOLWIEK zanim zaczniesz robić z siebie idiotę, okay?

Bernierdh

Sprawcy nie słuchali muzyki Mansona, tylko Rammsteinu bodajże. ;)

LoveNekoNya

Może, nie wiem :p Ale media jakoś uczepiły się Mansona po masakrze w Columbine, co on skomentował.

tomasz_user

Zaraz ja Cię rozstrzelę! :D
Manson najlepszy! :D

tomasz_user

Co do wizerunku, pozostawiam neutralne zdanie, ale jego muzyka to istne gówno.