Marilyn Manson

Brian Hugh Warner

7,6
536 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marilyn Manson

Zwykły palant. Nic sobą nie reprezentuje.

Marcuss

a mógłbyś to uzasadnić?
Według mnie Manson reprezentuje bardzo wiele, po pierwsze nie jest jakąs sztuczną Britney czy Wiśniewskim tylko zwykłym człowiekiem. Wiele z jego 'wybrykow' przez opinie publiczna zostalo uznanych za niemoralne ale tak naprawde wiele z nich mógłby zrobć każdy z nas ale brak nam odwagi.
Jednak pomijając osobę Mansona należy mu się szacunek choćby za muzykę którą tworzy. Każda szanująca się gazeta muzyczna uważa go za artystę wyjątkowego. Jeśli ktoś zna innego twórce kombinacji Glam Rocka, Industrialu i Black Metalu o charakterystycznej barwie głosu to proszę mi go przedstawić...

użytkownik usunięty
Marcuss

SAM SIEBIE WEŹ TY PRZYGŁUPIE!MANSON JEST ZAJEFAJNY! A TY TO ....

Marcuss

Jak bym wiedział gdzie mieszkasz to bym ci dom spalił, (to nie jest odp. od ewu.ha@)

ewu_ha

Dziecko... jakbyś wiedział gdzie mieszkam to byś na klęczkach przepraszał...

Cosimo_Villa_Nova

Mansona jako aktora nie widziałam jeszcze, ale co do jego muzyki to jest świetnym artystą, jego muzyka jest świetna... I wygląda fajnie :]

Pozdro.

blacki

Manson aktorem nie jest, niewielki epizodzik to wszystko co może pokazać. Co do muzyki do jest bardzo dobra, można powiedzieć ,że dużo w niej synkretyzmu. Szkoda tylko, że ostatnia płyta jest taka mierna i ma tyle zaporzyczeń od inncyh twórców. Wygląd natomiast to zerżnięcie tradycji całego japońskiego rocka. W Japonii każdy zespół tak wygląda.

Cosimo_Villa_Nova

Najlepsze płytki to w zasadzie wszystkie do "Holy wood"... przynajmniej dla mnie.

blacki

do Holy Wood włącznie... zgadzam się, potem zaczęła się cienizna :/ Mam nadzieje ,że ta passa dobiegnie końca, ale sklad tak sie pozmienial ,ze szczerze w to watpie (bez twiggiego nie ma Marylin Manson)

Cosimo_Villa_Nova

Facet ma patent jak robic kase i tyle......................

Marcuss

Nie słucham tej muzyki bo nie lubie tego co on spiewa. Wg mnie koles to zwykly zakompleksiony czlowieczek ktory doszedl do "czegos". Normalny to napewno nie jest, wystarczy spojrzec jak wygląda.

alien_2

Typowa europejska ignorancja i głupota.... Manson swój wizerunek sceniczny zaczerpnąłod gwiazd J-Rocka, w japonii każdy rockman tak wygląda i nikogo to nie szokuje. Co do kompleksów to nie mam pojęcia jakie miałby mieć, predzej Ty je masz bo on doszedl do "czegos",a co z Toba?

użytkownik usunięty
Marcuss

Koleś odwal się od Marilyna . Marilyn Manson jest The Best !!! To i tak mało powiedziane. On jest najpiękniejszy na świecie . Musisz być strasznym debilem że się czepiasz MM.

Marcuss

Jesli wg Ciebie MM nic sobą nie reprezentuje to musisz popracować nad sobą, bo jesteś kompletnym dnem, a twój umysł jest zatruty reklamą i własną głupotą... Tyle mam do powiedzenia. P.S. Manson jest wielki i na pewno ludzie o nim, jako artyście nie zapomną, jak jest to w przypadku kolorowych boysband'ów.
pozdrawiam

użytkownik usunięty
Marcuss

koorwa !!odwal sie od Mansona !! ohh szkoda ze Cie nie znam bo bym bys mial najazd na chate !! Manson GÓRĄ !!!!!!!!!!