zgadzam sie ,fajnie równiez gra w serialu el barco naprawde swietny serial zacvzelam ogladac ze wzgledu na mario ..ale zajebisty jest
też się wciągnęłam w el barco super serial, Mario może nie na 10/10 ale w rolach lovelasa oj sprawdza sie sprawdza ;)
Dokladnie ;) jak ogladalam to wbilo mnie w fotel ,noi na koniec sie poplakalam <3 warto bylo obejrzec;d
ja też płakałam :( piękny film swietna gra aktorska uwielbiam ! już ogladalam 2 razy i na pewno obejrze w krotce po raz kolejny bo warto :)
a nie wiesz czasem czy mozna gdzies obejrzec 2czesc? bo wiem ,ze premiera na swiecie byla juz 22czerwca ,a w polsce chyba nie bd.. moze w necie juz jest?
jest ale tylko po hiszpansku...nie ma napisów i w dodatku kinówka... też czekam na tą część :) tu jest taka : http://www.youtube.com/watch?v=F9hZ_xtBscI
Również podaję link do tengo ganas de ti ( którego jeszcze nie usunięto bo jest pod innym tytułem ) , kinówka oczywiście , trzeba potem znaleść Parte 2 , 3 , itd
lhdp-la mejor serie en el mundo entero:D hasta siempre:D
ohhhh i ja sie zakochalam, ale chyba jestem przeciw takim filmom, bo 10 min pozniej zderzenie z rzeczywistoscia boli bardzo! w sensie, obejrzy sie taki film, a potem szybka konfrontscja ze starym w domu....i gleba. :)))
ja mam inne zdanie, domyślam się, że zostane zaraz zjechana przez szaleńczo zafascynowane nim nastolatki, ale niestety, gdyby nie jego uroda (która mnie nie specjalnie powala) nie zrobiłby kariery samą grą aktorską.
No może do geniuszu to mu dużo brakuje ale ma chłopak potencjał. Choć i tak wolę tych mało znanych aktorów niż te mega gwiazdy, które szczerze powiedziawszy dawno mi się przejadły bo ile można zachwycać się Bradem Pittem, Tomem Cruisem czy Jonnym Deepem. A tu przynajmniej jakaś miła odmiana. Jak tak dalej pójdzie to będzie on lepszy od wyżej wymienionych. Trzymam za niego kciuki.
Popieram. Jest idealny do tej roli. Lepiej nie mogli wybrać. Miał być narwanym buntownikiem, tak wałsnie zagrał. xdxd