Mario Casas

Mario Casas Sierra

8,3
11 126 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mario Casas

Trzeba być obiektywnym., bo wysoką ocenę zapewniają mu nastolatki tak brzydkie, że nie
potrafią znaleźć sobie chłopaka w realnym świecie.
W każdym filmie, serialu on gra identycznie, hiszpański odpowiednik tego meksykańskiego
króla telenowel.
Rok młodszy, ale naprawdę dobry hiszpański aktor, dobrze wybierający role to:
http://www.filmweb.pl/person/Juan+Jos%C3%A9+Ballesta-119012

MikeParcero

Jesteś jednak daleki od prawdy bo ani już ze mnie nastolatka ani też chyba nie jestem najbrzydsza. I jak dla mnie jest naprawde dobrze zapowiadającym się aktorem. Porównania z Mroczkiem są żenujące ponieważ Mario jest dużo bardziej naturalny i zwyczajnie potrafi grać. Na jakiej podstawie go oceniasz? Gdzie swoją grą aż tak Cię zraził? Fakt jak narazie gra prawie samych lovelasów ale za to z problemami a takich też trzeba umieć zagrać. A to,ze jest przystojny?! To chyba nie wada.

MikeParcero

Nie tylko nastolatki go lubią. Skoro twierdzisz, że bierze określony typ ról to prawdopodobnie niewiele filmów z jego udziałem oglądałaś. On przynajmniej wygląda jak facet...

lina_zet

Racja, ja już do nastolatek się nie zaliczam i też nie uważam się za brzydką (jestem w związku) ale i tak za nim szaleje :)))

MikeParcero

Zgadzam się w 100% :D

kingulos

Ktoś tu jest zwyczajnie zazdrosny i nie rozumie pojęć porównawczych , bo jak to można inaczej nazwać stawiając na jednej szali naszego rodzimego Mroczka ( który zagrał chyba tylko w jednym serialu ) z aktorem którego ogląda dziś większość krajów hiszpańskojęzycznych , również w Rosji ,Stanach Zjednoczonych ( niektóre filmy są przetłumaczone ) , jak i nawet u nas ( choć ze względu na jezyk mało popularne , bo rzadko tłumaczone ). Zabiegają o niego najlepsi reżyserzy hiszpańscy , włącznie z Almodovarem , więc chyba o czymś to świadczy . Widzą w tym młodym aktorze niesamowity potencjał , talent , to że potrafi wcielić się w każdą rolę ,jak również nie bez znaczenia jest jego sexapil i to że do kin przyciąga tłumy ( mówiąc krótko filmy z jego udziałem robią kasę ) . Osoba pisząca wcześniej chyba nie wie że do kin 4 04 , a potem 22 06 wchodzą jego 2 ostatnie filmy , gdzie 1 z nich będzie walczył o tytuł w Stanach Zjednoczonych , myślę również że ta osoba zatrzymała się chyba na serialu no nie wiem nawet którym , może na SMS ? Zobacz sobie chociażby krótki film niepełnometrażowy , który zdobył wiele nagród ( Mario również za tą rolę właśnie , ) , który jest dostępny w internecie od 7 04 ( wystarczy skopiować i wprowadzić w Google ) http://www.youtube.com/watch?v=AOtNzTrYwvU

aga_188

Idź do kosmetyczki, kup sobie ładne ciuchy, może operacja plastyczna, może jakiś facet się tobą zainteresuje i nie będziesz miała czasu pisać tych bzdur.
Ten aktor jest drewniany jak pinokio i żadne komentarze mnie nie przekonają. Jak byłem nastolatkiem dziewczyny dziewczyny wielbiły Backstreet Boys twierdząc, że robią najlepszą muzykę na świecie. Potem wydoroślały i zainteresowały się chłopakami w realu. Czego i tobie życzę.

MikeParcero

Ty mi chłopak niczego nie musisz życzyć , bo mi ani urody ani powodzenia na pewno nie brakuje , ale za to Tobie pewnie wszystkiego . Dlatego radzę ci żebyś się wyluzował , odpoczął , wziął jakąś tabletkę i więcej nie wchodził na stronę , która tak cię drażni .
Mniej stresu - więcej urody pamiętaj , a wtedy może i jakąś dziewczynę wreszcie poznasz !!

aga_188

Aha, pamiętaj żeby pocałować ,,swojego chłopaka,, ze ściany nad łóżkiem bo jeszcze się obrazi.

MikeParcero

Fajnie te Wasze słowne przepychanki:) Ale tak serio to rozumiem, że możesz nie lubić Mario bo on jak dla mnie jest dość charakterystyczny w swej grze. Nie wiem jak to określić ale mam tak samo jak oglądam Keirę Knightley. Wiem, że się ich nie powinno porównywać ale ona własnie gra z pewną manierą i przez to niektórzy uważają ją za drewno. Ja w jej przypadku akurat uważam, że jest zdolną aktorką. I Mario Casas do mnie przemawia, nie mam go za drewnianego. W pierwszym poście za to pisałeś o Juanie Ballesta. Muszę przyznać Ci rację, jest świetny. Naprawdę naturalny i piekielnie zdolny. Rolę w El Bola zapamiętam na zawsze. Chłopak gra z taką ławością -bardzo trudne role-jakby to była najprostsza rzecza pod słońcem. Z przyjemnością sie Go ogląda i muszę przyznać, że czekam na kolejne produkcje z jego udziałem.

klaudia2251

No tak a mówi się o facetach że są płytcy i powierzchowni a tu proszę wystarczy zaangażować do filmu takiego figo fago i laski już głupieją .9.3 uśmiałem się.

użytkownik usunięty
young22

"figo fago" ;D nie no 9.3 to faktycznie trochę przegięcie ale bądźmy szczerzy, kto teraz ocenia tylko i wyłącznie aktora za jego grę? Garstka, ale jeśli o mnie chodzi to wole oglądac na ekranie tego figo fago codziennie niż przykładowo Pattinsona raz na rok ;)

gostek ma ur. w tym samym dniu co ja ;)

MikeParcero

zalosny jestes widac ze to prowokacja. daruj sobie bo nic nie zdzialasz nie odpisujcie temu czosnkowi bo on chyba nie ma zajec i w ten sposob chcia popisac z ludzmi

chrypa

Wszędzie prowokacje i spiski widzisz, idź się leczyć bo gadasz jak wyborca Pisu.