Myślę, że jest to młody, całkiem niezły aktor, ale jest zdecydowanie za wysoko w rankingu.
Mam wrażenie, że jest tu oceniany przez nastolatki poprzez pryzmat wyglądu, a nie
zdolności.Zastanówcie się, czy zasługuje on, aby być wyżej niż takie osobistości jak
Dustin Hoffman czy Joe Pesci?
Jest dokładnie tak jak mówisz, oto jedna z fanek Casasa - http://www.filmweb.pl/user/zakochana2302/persons
Chyba każdy ma prawo do własnego głosu prawda? Wiadomo ,że młode dziewczyny wolą młodych aktorów i nie będą się fascynować starszymi panami. A Casas owszem jest przystojny ,ale oprócz tego dobrze wczuwa się w swoją rolę. Oglądałam parę filmów z jego udziałem i jak dla mnie jest genialny!!! Nie wiem czy oglądaliście np: Trzy metry nad niebem. Jak dla mnie zagrał to z takim uczuciem ,że aż się serce kroiło jak do ta Babi zostawiła :(Życzę mu powodzenia i oby jak najwięcej filmów z jego udziałem :)
Więc może niech nie wchodzę na takie portale, skoro dla nich liczą się tylko "Młodzi Panowie"...Napisałem że jest niezły, no ale jeśli choć trochę znasz się na kinie, to powiedz czy zasługuje na tak wysokie miejsce, nad takimi osobistościami?
Tak zasługuje a dlaczego by nie? Nawet powinien być wyżej. Ja natomiast jestem zaskoczona tak niską oceną Brata Pitta też wydawało by się przystojny itd a tu tylko 99 ;p Tak więc może jednak nastolatki nie patrzą tylko na wygląd ;p Myślę że Mario daleko zajdzie:)
A czemu by nie ? To że jesteście jakimiś jego antyfanami to tylko wasz problem . Jeśli za nim nie przepadacie to nie oceniajcie go i nie oglądajcie jego filmów .
Zakładam że fanką też nie . Pewnie chciałaś napisać obiektywną ocenę na jego temat ale jednak Ci nie wyszło .
Joe Pesci? Jak się nie mylę to znam go z jednego filmu pt: Kevin sam w domu :) i według mnie Mario jest lepszy :) Nie mówię ,że na pierwszym :) Ale w sumie czemu nie :)
Nie ważne. Uważam ,że każdy ma prawo do własnej opinii i tyle. I nikogo to nie powinno obchodzić na kogo i jaki głos oddał. Tyle z mojej strony. Pozdrawiam :)