Mariusz Pudzianowski

Mariusz Zbigniew Pudzianowski

5,1
183 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mariusz Pudzianowski

Tak zarozumiałego człowieka takiego celebryty który ma takie niesamowite parcie na szkło to chyba już danwno świat nie widział a doskonałym przykładem na to co mówię jest program tylko nas dwoje i żal naprawde wielki żal że Polacy kupują tą kupe mięsa która myśleć nie potrafi.

kociamber111

o co ci chodzi on w przeciwieństwie do innych nie wywyższa się.Wczoraj pokazał ze jest najlepszy z Yusuke Kawaguchim.

xxKasiurkaxx

COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO jesteś idealnym dowodem na ślepotę narodu Polskiego ten człowiek jest zarozumiały jak mało kto ma niesamowite parcie na szkło i napewno sie wywyższa i uważa sie za lepszego od innych a jest tak naprawdę zerem .

kociamber111

boże ktoś kto pisze takie posty (chodzi mi o autora wątku) jest albo chory psychicznie, albo ma bardzo ciężko w domu. Dla porównania, zobacz sobie wywiad Włodarczyka z wczorajszej gali, jedyne co dał radę z siebie wykrztusić to "fajnie, bardzo fajnie" i to trzykrotnie, a Pudzian w wyiadzie po walce i tych przed naprawde mówi ciekawie i mądrze, a to, że wziął udział w tym programie to po 1 dla kaski, a po drugi żeby pokazać, że potrafi wiele różnych innych rzevczy niż tylko przerzucać opony i straszyć Najmana i myślę, że mu się to udało. A swoją drogą to ciekawy jestem czy porosto w twarz powiedziałbyś mu to samo :)

krzychu1323

Mnie Włodaczyk nie interesuje i ciebie też nie powinien w końcu jest to forum o pudzianie ;) To czy bym mu powiedział prosto w twarz też nie ma znaczenia facet jest pusty i to widać w tym co mówi i jak sie zachowuje a ja mogę powiedzieć tylko tyle że żal ogromny żal że Polacy kupują tą kreaturę człowieka ;) no ale cóż tłumaczę to tylko tym że żyjemy w epoce ludzi disco polo :p

kociamber111

Za kilka dni ma walczyć bodajże z Amerykaninem i to właśnie on jest faworytem dlatego mam nadzieje że zniszczy tego ograniczonego koksa .

kociamber111

Jak można nie widzieć tego jaki ten człowiek jest arogancki jak sie panoszy i każdego obraża to ja naprawdę nie wiem no ale czego sie spodziewać po człowieku pokroju Dody ,wiśniewskiego czy Rutowicz i w sumie ta trójka też jest lub była bardzo popularna za nic .

kociamber111

Wiesz co jesteś żałosny jak można obrażać kogoś tylko dla tego że śpiewa w Tylko na Dwoje twoimi durnymi komentarzami wnerwiasz tylko ludzi Parcie na szkło ? aż naprawdę już lepszego komentarza napisać mnie mogłeś to chyba jasne że każdy gwiazda chce zaistnieć każdy robi to na swój sposób ale to nie powód aby kogokolwiek obrażać on robi tylko show i chcę pokazać ludziom że potrafi coś więcej niż tylko być strongmenem ale przecież i tak tego nie zrozumiesz twoim wypowiedz jest tak durnowata że szkoda na nią słów ........

kociamber111

Nie wiem po co rodza sie tacy ludzie jak ty, jak ci sie nie podoba to nie musisz go ogladac. Albo musisz nie uzywac mozgu, albo go poprostu nie posiadasz skoro porównujesz rutowicz do Pudziana... To jest 5 krotny mistrz świata i przyszła gwiazda mma, czlowiek ktory nigdy sie nie poddaje i sławi Polske na calym swiecie, należy mu sie duzy szacunek za to co osiągną i za to co nadal robi. Dla mnie jestes nikim, siedz sobie dalej przed komputerkiem, wal konia i obrażaj dalej zawistny skur...nu.

TakeMeToBrasil

Zgadzam się w zupełności z użytkownikiem TakeMeToBrasil jak można obrażać ludzi i porównywać Pudziana do Joli Rutowicz to idiotyzm ale mi też porównanie on w porównaniu do nie nie jest głupim dzieckiem tylko reprezentacje nasz kraj i dlatego masz racje należy mu oddać szacunek .......

buterfly

Jak można nie odróżniać osób pokroju Olbryskiego, Lindy i wielu wielu innych znakomitych ludzi którzy są sławni i mają rozgłos ale nie dzięki występowaniu w byle gównach i nie dzięki ogromnemu parciu na szkło lecz dzięki swojemu talentowi bo Pudzian to człowiek z bajki Rutowicz wiśniewskiego,Cichopek czy dody DOSŁOWNIE ! I błagam was nie nazywajcie sportem faszerowanie sie koksami a potem przerzucanie buraków i opon na drugą stronę ponieważ również dobrze sportem można nazwać "konkurencje" rzut beretem bo jeśli chcecie prawdziwych sportowców siłaczy to odsyłam na olimpiadę.

Jeszcze słowo co do programu tylko nas dwoje pudzian tam nic innego nie pokazuje tylko tyle że jest świetnym błaznem.

kociamber111

Sam jesteś błaznem wypisujesz bzdury nie warte czytania i pisania na klawiaturze sport jest sportem nie ważne jakim może to być nawet według ciebie rzut beretem a być strongmenem to prawdziwy sport bo nie każdy nim może być czeba być wytrzymałym na stres mieć masę wytrzymałym na ogromny wysiłek fizyczny nie dać za wygraną jeżeli nadal porównujesz Pudziana do takich osób jak Rutowicz Wiśniewski Cichopek czy nawet Doda to nie mamy o czym rozmawiać i to ty robisz z siebie błazna bo się ośmieszasz i po co to ci jest obrażać to ty se możesz ale na pewno wprost to ty byś mu tego nie powiedział na forum jesteś ananimowy to się cwaniaczysz bohater się znalazł .........

buterfly

To czemu na te bzdury odpowiadasz ? Widocznie bzdurami one nie są a twój mało chłonny umysł nie potrafi znieść prawdy o człowieku który jest pierwszym błaznem w III RP ;) taki nasz stańczyk heheh

A sportem to nie jest ponieważ podnoszenie opon i inych nawozów ma w sobie tyle ze sportu co jedzenie pączków na czas czy wspomniany już rzut beretem ;) bo nie ma to w sobie nic ze szlachetności i tej całej wspaniałej otoczki która posiadają olimpiady a jest tylko wymyślanie durnych komercyjnych dyscyplin jak spacer farmera dla plebsu a plebs to kupuje.

ninja_4

Wiesz co odpowiadam bo nie pozwolę obrażać sportu strongmena jak i jego jak tak możecie wasze durne komentarze nie maja sensu wiec darujcie sobie obrażanie jego tylko dlatego że jest strongmenem nie ma do tego powodu .......

buterfly

Ja myślę że nikt mu nie jedzie dlatego że jest strong menem tylko dlatego że robi z siebie to co robi czyli błazna.

ninja_4

Ciekawe to tu robi siebie błazna ? bardziej ty co robi z siebie błazna bo ma poczucie humoru w Tylko nas Dwoje bo nie rozumiem przynajmniej nie jest sztywniakiem tak jak wielu ludzi w show biznesie nie rozumiem twojego durnego komentarza .....

buterfly

Nie w tym programie pokazuje że nie ma za grosz klasy bo powiedz mi czemu pierwszo ligowi aktorzy tam nie występują ? Bo mają nieco honoru a MP jest z niego wyprany.

ninja_4

Pierwsi ligowi aktorzy to znaczy co przecież do tego programu zaraz ci nie wejdą jacyś hollywoodzcy aktorzy/aktorki nie przesadzasz trochę to jest program rozrywko więc co się dziwisz narzekacie na niego bo porostu mu zwyczajnie zazdrościcie taka jest prawda ......

buterfly

Strongman to nie jest sportowiec? co za bzdury.Zwykła zazdrość ja niewiem czy pod użytkownikiem ninja nie kryje się Mrcin Najman.

xxKasiurkaxx

Żadna zazdrość tylko trzeźwe spojrzenie na tego człowieka ;) Naprawdę mi nie przeszkadza to że dźwiga opony choć mimo wszystko nie uważam tego za sport :) .

Rzeczą którą sprawia że nie zasługuje on na niczyi szacunek jest to jakim jest człowiekiem .

ninja_4

Nastepny oszolom ;) Powiedz mi wiec co jest sportem ??? jak jestes ninja to pewnie za sport uważasz karate, wiec powiem ci tylko ze Mariusz trenuje ten SPORT od wielu wielu lat. SPORTY siłowe maja duzo wiecej wspolnego ze sportem od np. dyscypliny Małysza ktory jest uwazany za wspanialego sportowca, a juz napewno zdecydowanie wiecej od "sportow" motorowych (czyt. Kubica). Sport to aktywnosc fizyczna, a jak byś kiedys przypadkiem przechodzil obok silowni to zobaczysz ze "przerzucanie burakow" to sport.
Co do tylko nas dwoje to Pudzian pokazuje ze nie brak mu luzu, ze nie jest lysym skoksowanym debilem ktory patrzy sie na innych spod łba tylko potrafi sie dobrze bawic i nie ma z tym problemu, nie musi budowac wizerunku twardziela bo jest twardzielem. Jak tak latwo jest osiagnac to co on to wezcie koksy i za pol roku bedziecie mistrzami swiata :) powodzenia !
Jeszcze jedno... Rutowicz zbudowala swoj wizerunek na swojej glupocie, a Pudzian na mistrzostwach wiec nie rozumiem tego porownania w ogóle.

TakeMeToBrasil

Powiedziałem że mam gdzieś czy to jest sport czy nie ! Zostawiam to każdemu z osobna do osądu ! Ja nie krytykuje go za to że uprawia sport który sportem w rzeczywistości nie jest ja krytykuje go za bycie społecznym chamem a to jest różnica

Programy typu "taniec z gwiazdami, gwiazdy tańczą na lodzie czy tylko nas dwoje" to programy dla celebrytów dla ludzi wypranych z jakiego kolwiek honoru bo nikt kto ma do siebie nieco szacunku nie wystąpi w takim gównie ! Z początku to może i pudzioan budował swój wizerunek na byciu strong menem teraz buduje go na byciu frajerem a ciemny lód to kupuje straszne ale prawdziwe.

ninja_4

ty chyba sam nie wierzysz w to co mówisz.

ninja_4

Te programy ktore wymieniles sa moze i glupie, ale nie musisz ich ogladac, celebryci w nich wystepuja bo maja za to kupe kasy i za 18 tys. za odcinek tez bys wystapil a honor zostawiłbyś w domu wiec juz tak nie pie...dol o sprzedawaniu sie.
Wiesz co to jest frajer? Chyba nie do konca wiec nie używaj tego slowa.
"ciemny lód to kupuje" ciemny lód to masz jak sobie pepsi zamrozisz, LUD kolego nie lód ;)

TakeMeToBrasil

Nigdy w życiu mając tyle kasy co oni nie wystąpiłbym w takim gównie dla kretynów ;)i no niech ktoś mi na boga odpowie dlaczego Olbryski, Linda, Pazura, Więckiewicz czy inni wielcy polscy aktorzy nie muszą tam wstępować ? Jakoś nikt nadal nie może mi na to odpowiedzieć ;) ale wiem dlaczego tak jest ponieważ nie są tak tępe jednolite gwiazdki pop kultury .

Te gwiazdki są jak dz***ki sprzedają dosłownie swoje ciało w tego typu programach i każdy kto tam występuje jest dla mnie gówno wart dlatego tego kiczu oglądać nie będę.

ninja_4

No nie nie występują bo im nie proponują zresztą występowała tam np.Krystyna CZubówna zresztą kto by nie zaprosił takiego gwiazdora jak Mariusz a wogóle wyobrażasz sobie Linde albo Pazure śpiewających.

xxKasiurkaxx

HAHAHAH Skończ być ciemnym ludem ! Nie proponują ? Ty naprawdę myślisz ze w tego typu syfach nie chcieli by lindy lub olbryskiego ? HAHAH nie no śmiech na sali ;)

I skoro pytasz to fakt nie wyobrażam sobie bo oni mają nieco godności i nie robią z siebie frajerów .

ninja_4

Aktorzy,których wymieniłeś,a szczególnie Pazura to jest jakiś ważniak,a Pudzianowski jak przestał być strongmanem to mógł już nic nie robić za taką kase,którą teraz zarobił mógłby wyżyć do końca życia,a on robi wszystko aby zadowolić nas swoją postawą jest patriotą podaj mi link chociaż do jednej strony na której by się wywyższał.Cudze chwalicie swego nie znacie sami nie wiecie co posiadacie.

xxKasiurkaxx

Cooo ? Nie masz pojęcia jak ta ślepota narodu Polskiego mnie przygnębia i bez urazy ale sam udowadniasz że tak jest ;) mógłby nic nie robić do końca życia owsze i myślisz że mimo to występuje w programach tylko po to by nas zadowolić ? To jest śmieszne co napisałeś bo albo on robi błazna specjalnie dla publiki jak mówisz albo ma poprostu ogromne parcie na szkło i mimo to i tak robi z sibie błazna więc na jedno wychodzi .

W ogóle myślisz że pudzian to umięśniona wersja matki Teresy ? Bo w końcu tak sie o nas martwi i o nas dba ? Nie no smieszne naprawie.

Jego wypowiedzi jego podejście do ludzi sa dowodem na to że ten człowiek to : Cham prostak, zarozumialec i ktoś kto sie wywyższa ale nie będe tego tłumaczył komus kto nic nie widzi

ninja_4

Linda i Pazura juz dawno sie sprzedali i stracili szacunek swoich fanow za wystepowanie w marnych komedyjkach klasy C, gdyby nie Pudzian to w życiu bym nie obejrzał jakiegoś chłamu polsatowskiego (a juz napewno nie z Olbrychskim starym dziadkiem). Do takich programow zapraszani sa ludzie na topie a nie gwiazdy sprzed 10 lat, ludzie to ogladaja ze wzgledu na Mariusza. Zobacz ze spiewa jak zarzynany kot a mimo tego dostaje najwiecej sms-ow i polsat zarabia kase, Daniel czy inni twoi bohaterowie nie przyciagna takiej publiki. Ciekawe dlaczego odrzuca mase propozycji występów w serialach? Na pewno zarobiłby sporo hajsu ale nie przyjmuje drugoplanowych ról ochroniarza w klubie, jakby nie mial honoru to bralby co popadnie. Mam nadzieje ze kiedys zostanie mistrzem mma i zamknie papy takim zawistnym antypolskim typom jak ty, bo pamietaj ze prawdziwy polak zawsze kibicuje swoim a nie rzuca im kłody pod nogi, ale ty pewnie kibicowales Yusuke skoro jestes ninja...

TakeMeToBrasil

Powiem krótko nie pierdol ;-) A w czym ci pudzian gra ??? Ja tu widzę same kiepskie nawet czwarto planowe role w których według ciebie nie występuje hehe

A i owszem kibicuje Amerykaninowi kibicowałem nawet najmanowi ale to mniejsza ;) lecz jak dla ciebie ten kto nie kibicuje debilowi Pudzianowi jest odrazu antypolski to sam głupi jesteś :) bo Polakiem jestem jak mało kto i kocham ten kraj .

No właśnie czemu ten błazen jest na topie ??? Może dlatego bo ciemny kraj mamy ;) Piłsudski mawiał i to są jego słowa "Kraj wspaniały ale naród chujowy" Coś w tym musi być .

ninja_4

Na topie też jest rutowisz :p i ją w sumie tez zapraszali :D więc super elite mamy w PL

ninja_4

Mariusz jest skromnym człowiekiem mówi bardzo mądrze i nie stawia się tak jak ty.Gdyby nie on to tylko nas dwoje nie obejrzałaby ani jedna osoba.Pudzian jest po prostu najlepszy i jako strongman i jako zawodnik MMA i najlepiej śpiewa i tańczy czy niektórym tak trudno to zrozumieć? Mariusz jest najpopularniejszą osobą w Polsce.

xxKasiurkaxx

może i występuje w tym programie dla kasy ale to jest mały szczegół ale jak w nim występuje to zawsze coś śmiesznego przygotuje i jest bohaterem narodowym.

xxKasiurkaxx

Ale tak naprawde myślisz że on jest najlepszym zawodnikiem mma , najlepiej śpiewa i najlepiej tańczy ? Tak naprawdę ? Pudzianowski jest bardzo zarozumiałym człowiekiem i strasznie sie przemondrza ;) ale naprawde nie chce sie powtarzać bo nie ma tu czego tłumaczyć ponieważ ten typek taki jest .

Nie masz prawa obrażać bohaterów narodowych !!!!!!! Bo nazywanie tak pudziana jest cholernym przejawem braku jakiej kolwiek wiedzy i jest też również straszne !!!!!!!! Więc skończ bluźnić bo właśnie to robisz.

ninja_4

Gdyby nie Pudzian nikt nie interesowałby się MMA mówiłem ci wcześniej żebyś mi podał chociaż jeden link do strony na której się chwali no i co.Najlepiej tańczy bo robi piruety,a to w tańcu jest najważniejsze.Pudzianowski jest skromnym,mądrym człowiekiem z poczuciem humoru za to ludzie go lubią.Dominator jest był i będzie bohaterem narodowym niewiem czy wiesz ale

Mariusz 5 razy zdobył mistrzostwo świata,sześć razy mistrza europy i,aż 8 razy był mistrzem Polski w siłaczach strongman sporcie,który cieszy się coraz większą popularnością jak myślisz dzięki komu? dzięki Pudzianowi.

kociamber111

Glupi to chyba ty jestes, ja powiedzialem ze nie przyjmuje (czas teraźniejszy) takich ofert a nie ze nigdy nie gral slabych serialach.
Rutowicz jest na topie? Chyba dla ciebie bo tak sie jej uczepiles, musisz ja lubic widocznie. Wiem tylko ze byla w BB z twoim idolem Najmanem i to wszystko.
"Pudzianowski jest bardzo zarozumiałym człowiekiem i strasznie sie przemondrza (...) kibicowałem nawet najmanowi" Super. Gardzisz zarozumiałością, chamstwem, narcyzmem itp. Widziales chociaz 1 wywiad Najmana przed walką z Pudzianem? Kto sie z kogo nasmiewal i uwazal za zwyciezce? Twój nieskazitelny i niezarozumiały idol Marcin (nie ma wiekszego debila zapatrzonego w siebie). Widac ze masz problemy z osobowoscia skoro nie trzymasz sie swoich przekonan, badz konsekwentny a nie dwulicowy.
"Polakiem jestem jak mało kto (...) kibicuje Amerykaninowi" Rzeczywiście jestes Polakiem jak mało kto...
"Kraj wspaniały ale naród chujowy" i tutaj sie z tobą (a raczej z Piłsudskim) w 100% zgadzam, jestes swietnym przykladem tego stwierdzenia.