Mariusz Zaniewski

6,6
2 225 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mariusz Zaniewski

Przystojny gość,w "Brzyduli"świetna rola w sam raz dla niego chociaż uważam,że marnuje się grając w takim kiepskim serialu.Bobek może się schować nie dorasta mu do pięt pod względem wyglądu po prostu facet ma to"coś",a Bobek nie.....

Maja_88

Jako Aleks mega mnie jara ! Masz racje ma to coś wygląda świetnie ! jest taki męski i jaką on ma linie szczęki ! Jest Bardzo przystojny.

Maja_88

Nie ma co mówić, przystojny facet. I chyba niezły aktor. Ubolewam, że dotąd widziałam go tylko w "BrzydUli", no i w filmie "Karol-człowiek, który został papieżem", ale co to była za rola! Pojawił się na chwilę i wypowiedział tylko jedno słowo: "Tam!".

ImmortalowA

Ah, no fakt...pojawił się też w "Niani". Za cholerę nie mogłam sobie przypomnieć, kiedy on tam wystąpił. Nie ma to jak nagłe olśnienia.;p

ImmortalowA

To mył odcinek z Marylą ^^. Specjalnie dla Mariusza obejrzałam "Nianię", za którą, delikatnie mówiąc, nie przepadam ;D.....

Suumi

Też chętnie oglądnęłabym ten odcinek tylko dla niego! Ale czy ktoś może mi napisać skąd go ściągnąć?

Aleksowa

"chetnie zasmakowalabym jego stolca i wylizala bobusie z tej jego slodkiej dupy"...-tylko czekac na takie txty niewyonanizowanych fanek -normalnie paranoja..."D