Uważam że jest śliczna choc nie ma figury modelki, i biustu jak Pamcia. Naturalna, kobieca, i choć w jednym filmie ma parę kilo więcej, a inny mniej to dla mnie jest super. I mówie to z pełna odpowiedzialnością, choć pewnie mogłaby być moją matką.
Parę dni temu była na kawce w knajpie gdzie pracuję, oj wierzcie mi, mam rację. Kwintesencja kobiecości!!!!
Nie lubię tej akrorski, jest bardzo nienaturalna, wytwarza we mnie negatywne emocje, oglądanie jej nie sprawia mi żadnej przyjemności.
mam to samo wrażenie sztuczności i sprawiania, ze odgrywane postaci staja sie (w moim odczuciu) antypatyczne jakies takie...
I tu się z panem zgadzam w 100%. Pamciowe plastiki mają się nijak do uczciwych, naturalnych walorów Marty.
Foggy, zdecydowanie się zgadzam, gdyby nie to że w ogóle nie warto wspominać ohydnej lali "Pamci" w jednym zdaniu z panią Martą - wspaniałą artystką sceny, kina i poezji, której dokonania budzą szacunek. Jest poza tym naprawdę piękną kobietą (a piszący te słowa jest młodszy 21 lat)
Pani Marta jest nie tylko piękną kobietą, ale też bardzo sympatyczną osobą. Jako nastolatka napisałam do niej z prośbą o autograf. Po jakimś czasie otrzymałam przepiękne, duże zdjęcie z autografem i bardzo miły list.
możesz podać adres bo mi też zależy na tym autografie od Pani Marty bardzo ją lubię bo jest piękna i super zagrała Paulinę w Och Karol jak masz jeszcze ten adres to podaj mi go
Wydaje mi się, że obecnie Pani Marta występuje w Teatrze Komedia w Warszawie, w sztuce "Dziewczyny z kalendarza".
Moim zdaniem najpiękniejsza polska aktorka. Wiele obecnych tzw. gwiazd się do niej nie umywa. Najlepszy dowód że przypada do gustu także pokoleniu dwudziestoparolatków.
Widziałem ją w teatrze w Nysie. Na scenie mówiła Norwida. Powiem, że jak ktoś rzuca hasłem aktorka to tak sobie ja wyobrażam!!